Jaaa, de langverwachte waterskibaan op De Vossemeren is geopend!

Vandaag opende De Vossemeren dan echt d’r langverwachte waterskibaan. D’r was een zandkleurige loper en het zonnetje scheen, zoals ‘ie moest schijnen. En het was een officiële plechtiging met alles erop en eraan.  

Nice to know; je kunt 60km per uur halen op de baan! Rustiger is de KidsHaven en avontuurlijker het rete-gave fly-boarden. Allebei ook nieuw, sinds vandaag! Laat de zomer maar komen.


Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

De Internetgazet, bekend in België, vertelde het volgende:

Deze voormiddag werd de nieuwe kabel waterskibaan ingehuldigd op Center Parcs De Vossemeren. Manager Erik de Lange  was bijzonder trots, niet alleen op deze waterski, maar op de volledige heraanleg van het ‘Surf en Fun center’ in het park. Ook burgemeester Vanvelthoven en schepen van toerisme Veronique Caerts toonden zich bijzonder opgetogen over deze nieuwe investeringen in Vossemeren.

De waterskibaan is ongeveer 600 meter lang en er worden snelheden gehaald tot 30 km per uur (maximale snelheid is 60). Naast het waterskiën kunt u vanaf nu ook terecht op dit park voor het spectaculaire flyboardenwakeboarden en stand up paddling. En voor de kleinsten is er de nieuwe Kids Haven, waar kinderen zelf een elektrisch bootje kunnen besturen en rondjes varen op het meer. Kortom, een bijzondere en mooie aanvulling op het aanbod van De Vossemeren.

| Bron artikel
Internetgazet

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Foto’s van de feestelijke opening.

(Foto’s Jan Buyens)

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Foto-update 27-04-14
Eerder zijn we zelf al eens gaan kijken, we hielden het wel droog. De boel was toen duidelijk nog niet af, maar het begon al wat te worden. De hele update van toen zie en lees je hier: Bouw-update waterskibaan Vossemeren.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

Natuurlijk was ook Tv Limburg van de partij !

Eric de lange (De kersverse Park Manager) Gaat de  concurrentie graag aan !

Check Alles in onderstaande video van tv limburg.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.