De Vossemeren gaat aan de ‘slag’ met Treasure Hunt Indoor Minigolf!

Ship ahoy, maatjes! Ze gaan aan de ‘slag’ op De Vossemeren. Letterlijk en figuurlijk. Want binnen no-time wordt de Sporthal deels omgebouwd tot een heuse Indoor Adventure Golf! En niet zomaar eentje, we staan straks een balletje te slaan tussen beeldschone zeemeerminnen, enge octopussen en scheepswrakken. En vandaag beginnen ze eraan!

En we zeiden net wel Sporthal, maar die term gaat de prullenbak in. In een aardige visual, die De Vossemeren vandaag op haar Facebook knalde, zien we dat ze het er voortaan ‘Action Factory’ noemen. En die kennen wij natuurlijk van De Eemhof en recenter Bois aux Daims!

| Meerminnen, draaikolken en haaienvinnen
Maar veel spannender is de Adventure Golf zelf. Een paar honderd meter verwijderd van het Indoor Piratenspeelparadijs; de Discovery Bay kiezen ze ook hier weer het ruime sop. Het thema van de avonturierrijke golfbaan is dan ook niet verrassend dat van piraten. En terwijl je straks je hole in one staat te slaan, doe je dat tussen haaienvinnen, mooie zeemeerminnen en in draaikolken. We kunnen ons voorstellen dat er weer veel special-effects in de banen verborgen zitten, maar daar komen we later officieel op terug.

Vandaag gaan er de handen uit de piratenmouwen en gaan we langzaamaan resultaat zien. Want 18 december moeten we er namelijk al onze eerste balletjes kunnen slaan. Dus met de kerst kun je er straks al aan de gang! Oh, minigolf-liefhebbers opgelet, straks is dit park nét als Het Meerdal dus uitgerust met 3 golfbanen. Drie? De Olympic-golfbaan nét naast de tennisbanen, deze compleet gethematisserde Indoorgolf en de simpelere golfbaantjes bij het grote meer.

| Sporthal opleuken met golfbaan
We gooien even een golfballetje op; het is niet de eerste keer dat Center Parcs een sporthal opleukt met een Indoor Adventure Golf. Het eerste voorbeelden zijn natuurlijk: Port Zélande, Park Zandvoort en het Franse Les Hauts des Bruyères. Recenter pimpte ze de Sporthal van Het Meerdal met een de Poco Loco Adventure Golf. Daar golf je tussen zandkastelen en strandjut-opstakels. En ook in Les Bois-Francs en Le Lac d’Ailette zijn de recente Indoor Golfbaantjes een hole in one!

Uiteraard blijven we dit bericht regelmatig updaten wanneer we meer weten of kunnen laten zien!

| Artist Impression

11248692_1231044580255791_5174931905450986485_n
| De Vossemeren – Facebook

| De Vossemeren – Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.