Door Kinderogen | Kids Safari op Erperheide

Kids Safari is een nieuwe activiteit op Center Parcs Erperheide. De leuke groene jeeps zijn te huur bij het Cycle Center.

Eindelijk is het zover we gaan Kids Safari doen. De hele week heb ik er al om lopen zeuren, maar dan nu is het eindelijk zover! We gaan richting het Cycle Center en ik merk al snel dat er geen 1 jeep meer staat.. Teleurgesteld zeg ik al nu kan ik dus niet rijden? Mama en papa zeggen we gaan het binnen even vragen. Gelukkig kwam er met 5 minuten 1 terug en konden we als nog gaan rijden.

DSC_0091Voor we weg mogen krijg ik een hoedje mee en een kaart met uitleg hoe het gaat. Gelukkig kregen mijn mama en papa een knop waarmee ze de jeep op afstand kunnen laten stoppen. Gelukkig want ik heb ook geen idee hoe het allemaal werkt. Nou we zijn zover.. Lampen aan en rijden. Oh jee nu moet ik eerst achteruit rijden want hij stond netjes geparkeerd in het vak. Dat is toch moeilijker dan ik had gedacht. Papa legde mij uit dat je het “gas pedaal” niet persé helemaal hoeft in te trappen en dat ik dus ook langzaam kan gaan door het half in te drukken. Daar was ik wel blij mee want het ging ineens zo hard!! ( ook al zei mama dat het niet zo hard ging! Ik vond het hard!) De meneer had gezegd dat ik een wasstraat tegen zou komen en dat ik dan wel de jeep moest wassen en dat er een flitser stond! Nou achteraf maakte die meneer dus een grapje haha.. Want ik heb niets gezien! Hopelijk krijg ik als nog geen bekeuring thuis.

jse

Eenmaal uit het “parkeervak” gaan we richting het parcours. De meneer had gezegd er zijn 2 parcoursen die we kunnen kiezen. Een bruine en de groene. De groene was een beetje rustig.. Maar de bruine was wat meer met hobbels… (Eigenlijk wilde ik dat papa erbij kwam zitten, maar helaas de jeeps zijn daar niet voor gemaakt dus moest ik het toch echt zelf doen.) Ik wilde eerst de groene doen want het is toch wel een beetje eng. Maar ik vond het zo leuk dat ik toch voor de bruine later ging. Nou daar moest ik allemaal over boomwortels rijden en ineens naar beneden of ineens weer erg omhoog. Maar na een paar keer een gil geven was de schrik voorbij en was het echt heel erg leuk!! Ik durfde wat meer dus ging ik ook wat harder omhoog en naar beneden! Ik heb aardig wat rondjes kunnen rijden in dat half uur en vond het ook wel erg jammer dat het alweer voorbij was. Als we nog een keer naar Erperheide gaan wil ik dit zeker nog een keer doen. Het is zo gaaf en stoer!

Dit verhaal is door de ogen van een meisje van 7 jaar. ( Het verhaal wordt natuurlijk wel door een volwassene getypt)

11057815_898979593476886_773391555358517022_n

Wil jij ook samen met je kind(eren), neefje/nichtje of vriendje/vriendinnetje van je kinderen gast blogger zijn? Dat kan neem dan contact met ons op! Zien we jullie verhaal in onze mailbox verschijnen?? Meer informatie vind je hier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  [Door Kinderogen]

  Uw bericht

  Type onderstaande tekst over!
  captcha

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.