Nieuwe Indoor Minigolf in de Action Factory op Center Parcs De Vossemeren

Al enige weken wisten we dat de de oude sporthal omgebouwd ging worden naar Action Factory met een heuse indoor Minigolf met piraten! Via de webcam kon je de vorderingen volgen, maar in het echt zien is natuurlijk nog leuker!

Op vrijdag 18 december was het zo ver, eindelijk kon iedereen een balletje gaan slaan in de Action Factory! In de middag waren we uitgenodigd om de nieuwe minigolf te gaan testen. Het ziet er sowieso al fantastisch uit, dan heb je nog niet eens een balletje geslagen!

001vossemerenminigolfnieuw2015

 

Bij iedere baan is er wel iets verrassends, de ene heeft licht flitsen, de andere muziek geluiden of je balletje wordt weg geblazen door de wind! Je weet echt niet van te voren wat je te wachten staat, dus af en toe is het wel eens schrikken als je je balletje wil gaan pakken en er komt ineens muziek.

| 13 Banen!

In het totaal zijn er 13 banen om te spelen, verdeeld over 2 kanten. Als je de Action Factory binnen komt gelopen en je staat bij de trap dan is aan de rechterkant het eerste gedeelte en aan de linkerkant het tweede gedeelte. Bij het tweede gedeelte heb je ook nog 2 banen die een beetje verstopt liggen want die liggen namelijk binnen. Als je bij de laatste baan bent hangt er een grote spiegel en zodra je balletje in het gat zit veranderd de spiegel en komt er een piraat tevoorschijn. En verdwijnt je balletje onder de grond, die hoef je niet meer in te leveren dus.

bowlvossemerenkids2015

Naast de tweede kant van de minigolf liggen 2 bowlingbanen speciaal voor kinderen inclusief de kleine bowling ballen die beter bij de kinderhandjes passen en die niet te zwaar zijn voor de kinderen.

| Er is meer

Als je verder naar achteren loopt in de Action Factory liggen aan de rechterkant de trampolines en aan de linkerkant de mini-cars en de botsauto’s. En ben je dan nog niet moe? Kan je nog naar boven gaan om daar een potje airhockey te doen of een potje te poolen! Je kan boven ook nog een kijkje nemen in de Aqua Mundo onder het genot van een drankje. En niet te vergeten liggen de gewone bowlingbanen ook nog steeds boven, dus hebben jullie er nog geen genoeg van doe je met elkaar nog lekker een potje bowlen!

Kortom het is een leuke nieuwe aanwinst voor Center Parcs De Vossemeren. Lekker overdekt dus met slecht weer kan je je eigen daar lekker vermaken.

| Foto’s Action Factory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!