Bungalup debuteert in België

Bungalup steekt volgend jaar voor het eerst de grens over en strijkt neer in vakantiepark De Vossemeren in Lommel. Van 11 t/m 14 maart 2016 vindt in dit Belgische bungalowpark de eerste Belgische editie van Bungalup plaats.

De eerste elektronische weekender in een bungalowpark is al razend populair in Nederland, waar de vijfde editie (op vakantiepark De Eemhof van 29 januari t/m 1 februari 2016) onlangs in anderhalf uur uitverkocht. Tijd voor een welverdiende vakantie in Lommel dus. Want Bungalup staat garant voor drie dagen feest. Tropische poolparty’s, speurtochten, discobowlen met een kater en veel meer.

Center Parcs De Vossemeren zal bruisen als nooit tevoren. Alle 3500 bedden zijn exclusief gereserveerd voor de festivalgangers. De kaartverkoop start 5 november via Ticketmaster. Bungalup bezoekers kunnen kiezen uit drie prijsklassen:

COMFORT = 65 euro (per persoon per nacht)

Een comfortabele bungalow met volledig ingerichte keuken, een badkamer en een open haard. Plus toegang tot alle feesten.

PREMIUM = 70 euro (per persoon per nacht)

Een premium bungalow beschikt over luxe extra’s zoals een tweede tv in de slaapkamer en een afwasmachine. Inclusief toegang tot alle feesten.

VIP = 75 euro (per persoon per nacht)

De VIP bungalows zijn voor de echte genieters. Ze bevatten een luxe badkamer en een privésauna. Extra uitgerust naar alle feesten.

Bijkomende kosten zijn de Ticketmaster servicekosten, toeristenbelasting en eventuele transactiekosten bij betaling met creditcard. Betalen met iDeal is gratis.

Bungalup België

Vrijdag 11 t/m maandag 14 maart 2016

Center Parcs De Vossemeren

Check Bungalup.be en volg Facebook.com/Bungalup voor tickets, dresscodes en het laatste nieuws over de line-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.