Huisje, boompje en een nog niet klaar strandje; De Vossemeren opent d’r langverwachte Waterskibaan!

Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en de Aqua-shooters schoten de lucht in, maar al te gauw. De poort van De Vossemeren stond vandaag wagenwijd open. Niet alleen voor de vakantievierders, maar ook voor alle anderen die wel zin hadden in één dagje vakantie. Een DJ liet dikke beats het park rond galmen én Drones maakte de lucht ver boven de bomen onveilig. De Vossemeren hielt een Opendeurdag die naar ‘meer’ smaakte. Aqua-Shooter schoten metershoog de lucht in, motorboten scheerde over het water en niet minder belangrijk de eerste voetjes konden in de waterski’s. Alleen niet in het zand, want het nieuwe strandje was verre van klaar.

De Kempervennen was jaren hét park om je een beetje uit te kunnen leven op (het) water(ski’s). Maar eindelijk opent nu ook, misschien een klein halfuurtje verderop, een fijne kopie van de baan, maar dan wel aan de andere kant van de grens. Eindelijk alsin langverwacht. Want een half jaar geleden hadden de eerste wetsuits er al over het water moeten scheren. Maar voor we ouwe koeien uit de sloot gaan halen, het ding staat er en er is meer!

| Het ‘Vossemeer’ biedt meer
Er is namelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om niet alleen de de waterskibaan er onder te brengen, maar ook de Kids Haven. Dé nieuwe attractie die Center Parcs wegens haar succes kan CTRL-V’ en CTRL-C’en. Ooit dé attractie van Het Heijderbos weet nu met z’n hysterische vuurtoren iedere parkoever op te dirken (sommige parken, zoals Port Zélande en Parc Sandur, inderdaad nog niet), zo nu dus ook op Het ‘Vossemeer’.

Maar belangrijker: die langverwachte waterskibaan. Een lichte bries op je gezicht en jaloerse blikken werpen op al die tricks. Enig nadeel is dat je hier toch net iets zekerder in je schoenen… ofuuh… waterski’s moet staan, want wanneer je hier je heldhaftigheid wil tonen, maar je toch van het parcours raakt, moet je helemaal terugzwemmen. Ja, naar het begin. Helemaal. Nu nog tenminste. We weten niet of de toekomst misschien handige loopplanken, zoals op De Kempervennen gaat brengen.

| Niet meer in je blote billen.
Het moet wanneer het uiteindelijk klaar is echt wel de favoriete spot worden voor een mierzoete cocktail met uitzicht op fanatieke waterski-hunks en babes, maar nu duidelijk nog niet. Het strand was een echte zandbak. Dat mag je ook wel van een beetje strand verwachten, maar dit was duidelijk nog echt niet klaar. Het Surf en Fun-Center’tje valt nu bijna in het niet bij het joekelachtige complex wat er naast staat. Nu nog groen, straks in de betere kleur blauw, doet de beruchte wens voor sanitaire voorzieningen en omkleedruimtes uitkomen. Geen blote billen meer in de bosjes, maar een fijn en kwalitatieve plek om je in zo’n wetsuit te hijsen. We komen van de zomer nog wel een keer terug.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.