Primeur: ook een Evergreenz op Port Zélande. Koe-l! Check nu hoe ’t is geworden! | Foto-update 9 juni

Het is ons wat. As we speak, zitten we op Port Zélande en zo is er nieuws over dat stukje Nederlandse Costa Brava. En wel heel lekker nieuws! Het was even akelig stil rondom Albron en haar horeca-vertimmeringen. Vanaf eind vorig jaar zitten we bij Erperheide en De Vossemeren prima de ‘Evergreenz’, ‘Nonna’s’ en ‘Fuego’s’ naar binnen te happen, maar nu komt er toch wat smakelijks aan! Ow? De Nederlandse uitrol komt d’r! Een vreugdedansje is op z’n plaats en Port Zélande gaat vanaf 2 juni al pronken met Evergreenz! Sterker nog over 5 dagen gaan ze al aan de slag! Koe-l hè!

Hè, hè. Heerlijk die duidelijkheid. De Nederlandse uitrol komt er dus echt. Port Zélande mag aftrappen en mag over 5 dagen al de eerste tegels gaan afbeitelen. Het moge duidelijk zijn het huidige ‘The Market Restaurant’, dat al best wat vernieuwingslagen te verduren heeft gehad, gaat rigoureuzer en ook vooral serieuzer op de schop. Niet alleen een enkel bordje veranderd of het logo krijgt een nieuwe draai, maar de boel gaat helemaal leeg en wordt compleet ‘ver-Evergreenz-d’. En dan bedoelen wij dat precies zoals we dat schreven. Er komen levensgrote koeien, aanhangwagens, kratten met plantjes, potjes en pannetjes overal én een schattig pannendakje, zoals we dat kennen uit De Vossemeren, bij de entree!’

PZ l Oud
Snif, Snif. Kijk nog maar even goed, want over een klein maandje is hier niets meer van over. Over 5 dagen beginnen ze al!

 

En als we een beetje goed kijken gaat de boel veel weghebben van De Vossemeren, zij het misschien iets compacter. Ook hier komt een rete-stoere aanhangwagen die als buffet zal gaan dienen, met daaromheen de rijkelijk gevulde buffetten. De mediterane kleuren maken plaats voor landelijke bruintinten, grijs en zwart. Precies zoals je dat op een beetje boerderij zou mogen verwachten. Zeg maar dag met je handje tegen de Malle Dieven en zijn vrolijke kleurtjes, want ook de metershoge wanden rondom krijgen eruit piepende steenstripjes en scheuren. Neppe natuurlijk.

| Koe-tsjie, Koe-tsjie. De Kids kunnen op de trekker.
Ow en nog iets. Het ‘pleintje’, zo noemen we het maar bij gebrek aan een beter woord, gaat eindelijk een functie hebben. Waar er nu wat bankjes staan om uit te rusten – tussen de palmen met een krantje –  en een paar Playstation-palen komt een kindvriendelijke speelomgeving. Alles omgegeven door een zacht groen vloertapijtje, uiteraard moet dit gras voorstellen, zal hier dadelijk een vergelijkbare speelplek komen als op De Vossemeren. Alleen dan véél en véél groter, inclusief trekker en aanhangwagen. Kinderen kunnen zich daar ook uitleven met nep-strobalen!

Wij staan in ieder geval alvast te popelen om dadelijk dé eerste Nederlandse Evergreenz binnen te stappen! Genoeg gepraat, de beelden zeggen immers meer dan 1000 of meer woorden van ons. Check ze snel, de artist impression!

| De aller-aller eerste artist impressions!

| Foto-update 9 juni
Natuurlijk wilde we het ook even met eigen ogen gaan bekijken. Of naja, door onze lens. Want eigenlijk hadden we geen enkel recht van spreken als we de Port Zeland’se Evergreenz niet eens in het echie hadden gezien. En wat blijkt; het is nog veel mooier dan op foto’s. Dus we hebben onze uiterste best gedaan om het een beetje te kunnen vangen. Het is fris, sfeervol en vertrouwd. En dat allemaal tegelijk. Het is ongeloofelijk wat hier in 3 miezerige weekjes voor elkaar is gebokst. Chapeau, Albron en Center Parcs!

 


 

| Eerdere Foto-update
Wat gaan ze lekker op Center Parcs Port Zélande. Tsjonge jonge. Een week geleden was er nog niets aan het handje én nu… … ligt alles buiten, is de bom er ontploft aan rondslingerende verfpotten, kwastjes en andere benodigdheden. De vloer is er deels uit en de oude bar mag naar Van Ganzewinkel. Evergreenz krijgt langzaamaan vorm. Wij smullen ervan. Hier vind je de meest verse foto’s. Nog dichter op het nieuws zitten doe je op onze Facebook én Twitter-socials.

Bron: Marcel Merkestein

| Foto-update 18-05-2014

Bron: Peter Den Butter / Chantal Estourgie

| Foto-update 20-05-2014

Bron: Marcel Merkestein
Bron: Marcel Merkestein

| Foto-update 21-05-2014

| Foto-update 23-05-2014

| Foto-update 26-05-2014

| Foto-update
| Opening woensdag 28 mei

| Bron: Facebook Center Parcs / Facebook Center Parcs-Port Zélande

| Foto-update: 29 mei – Eerste ontbijtbuffet

 

 

| Twee andere parken gaan ook ‘Evergreenz’en’
Vertel me d’r meer over! Dat doen we graag hier: ‘‘Nog twee andere parken krijgen ook een Evergreenz’. Daar lees je trouwens ook de precieze verbouwingsdata!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.