Voor het eerst ‘alleen’ op vakantie!

Ontspannen op vakantie met je tieners? Dat kan perfect. Als je gezelligheid en avontuur maar mooi weet te combineren. Wat dacht je van een tentje in de achtertuin van je bungalow voor die vrolijke rebellen? Zij blij, jij blij!

Kinderen tussen negen en dertien jaar zijn al in voor heel wat avontuur. Maar met de rugzak Spanje onveilig maken, ligt toch net buiten hun bereik. En ze zullen het niet graag toegeven, maar eigenlijk vinden ze het best leuk om nog eventjes onder de vleugels van hun ouders te blijven. Dé oplossing? Ga samen met je gezin op reis en maak er toch een tienerparadijsje van. Dít is wat ze willen: een snuifje actie, een streepje onafhankelijkheid, een tikje uitdaging en heel wat gezelligheid. Je hoeft er niet eens voor op survivaltocht of naar een exotische bestemming. Ook dichter bij huis geef je je opgroeiende kinderen de vakantie van hun dromen.

Goede afspraken

De toverformule? Het gezin vormt de vertrouwde uitvalsbasis en toch krijgen je kinderen al een beetje vrijheid. Ideaal voor beide partijen… als je vooraf maar duidelijke afspraken maakt. Mogen je kinderen apart naar het restaurant of de disco? Krijgen ze een eigen vakantiebudget? Mogen ze rondhangen rond het zwembad terwijl jullie naar een museum in de buurt trekken? Als iedereen weet waar de grens ligt, worden ergernissen op voorhand beperkt. Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen aan, want je kunt nog even genieten van het gezelschap van je kroost en toch kun je als ouders ook even je eigen ding doen.

Holiday Apart Together

Heb je je afspraken gemaakt? Maak er dan meteen een ‘lat’-vakantie van. En dan hebben we het niet over skilatten, maar wel over Living Apart Together. Regel één: je kinderen willen nog wel een paar jaartjes op reis met hun ouders, maar ze willen ook zelf wat in de pap te brokken hebben. Regel twee: ze zijn graag voortdurend in contact met leeftijdsgenoten. Neem dus gerust een of twee van hun vrienden mee. Zorg daarnaast voor een zomers vrij gevoel door speciaal voor hen een apart tentje neer te planten. Ideaal voor wat privacy, pyjamaparty’s en stiekeme gesprekken over vakantievriendjes die niet zijn bestemd voor ouderlijke oren.

Nét niet alleen

Vrijheid en avontuur, maar dan vlak bij het gezin, dat concept hebben ze bij Center Parcs perfect begrepen. Tijdens hun Pack&Go Vakantie met tienerskunnen kinderen van negen tot dertien jaar en hun vriendjes in een tent naast de ouderlijke bungalow logeren. Naast hun eigen slaap- en feesttent krijgen ze ook een rugzak mee met een zaklamp, onderwatercamera en de Groene Gids: een boekje vol opdrachten om
mee op avontuur te gaan. Plus twee tickets voor de spannende activiteit Cool Factor Laser Battle. Zo kunnen ze zich met al hun enthousiasme in de strijd gooien, terwijl de ouders van de ultieme rust genieten. Regent het pijpenstelen of hebben ze toch even nood aan een comfortabele matras? Dan kunnen je kinderen en hun vrienden gewoon mee de bungalow in. In de Pack&Go Vakantie met tieners is namelijk een gratis upgrade inbegrepen van een 4- naar een 6- persoons bungalow. Of ze nu binnen of buiten slapen, dat kiezen ze deze keer dus helemaal zélf.

Vrolijke prijs

Boek nu je Pack&Go Vakantie met tieners voor een weekend in een Comfort bungalow voor zes personen voor € 379.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.