Op Facebook Ontdekt u ‘t Center Parcs nieuws het eerst

Wie op de hoogte wil blijven van al het Center Parcs-nieuws hoeft maar één ding te doen. De sociale media volgen. Via Facebook enTwitter weet u als eerste welke nieuwtjes er op de parken zijn te beleven.

Facebook is eigenlijk een must voor elke Center Parcs-fan. Hier vindt u alle nieuwtjes en leuke weetjes van de parken het eerst. Al meer dan 10.000 bezoekers gaven al aan dat ze de Facebook-pagina van Center Parcs ‘liken’ (leuk vinden). Als een nieuwe mega glijbaan nog op de tekentafel ligt, dan kunt u er op Facebook al mee kennismaken.

Sneak preview

Via Twitter en Facebook houdt Center Parcs u dagelijks van alle nieuwtjes op de hoogte. Komt er een nieuwe commercial? Of introduceert een park avontuurlijke boomhuizen? Op Facebook geniet u als eerste van een sneak preview.
Wist u dat ieder park zijn eigen Facebook-pagina heeft? Word fan van uw favoriete park en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Kijk hier voor alle sociale media van Center Parcs: centerparcs.nl/blijfopdehoogte.
Ook betrekt Center Parcs via Facebook haar fans door middel van leuke prijsvragen. De naam van de nieuwe glijbaan van De Vossemeren werd gekozen door onze Facebook-fans. Ook helpen onze fans ons door de cover van de nieuwe jaarbrochure te bepalen.

Deel uw ervaringen op Facebook

Beleef Center Parcs op een andere manier. Praat mee met fans over hun Center Parcs-verhalen en deel uw ervaringen. Of laat iets achter op ons prikbord. Center Parcs luistert graag naar u!
Meer geïnteresseerd in het ophalen van herinneringen aan die goede oude tijd bij Sporthuis Centrum? Of wilt u grappige vakantiefoto’s van anderen bekijken? Ga dan snel naar www.facebook.com/CenterParcsNL. Zo blijft u volledig op de hoogte van onze unieke evenementen, accommodaties, activiteiten, innovaties en de vele voordelen die een vakantie bij Center Parcs onvergetelijk maken.

Facebook-wedstrijd ‘Escape the rain’

Goede neus voor het weer? Dan kunt u vanaf 8 oktober tot 28 oktober deelnemen aan deze nieuwe Facebook game. Voorspel waar het meeste regen valt en win een verwenverblijf in Center Parcs – waar het altijd mooi weer is in de overdekte Market Dome en subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.