Nieuw: Park Bostalsee in het Saarland

Vanaf zomer 2013 ligt midden in het groene heuvellandschap van het Saarland het nieuwe Park Bostalsee van Center Parcs voor u klaar. Een magneet voor iedereen die zin heeft in een vakantie aan het meer met zwemmen, zeilen, surfen, varen met een bootje of vissen en leuke fiets- en wandeltochten.

Vanaf zomer 2013 ligt midden in het groene heuvellandschap van het Saarland het nieuwe Park Bostalsee van Center Parcs voor u klaar. Een magneet voor iedereen die zin heeft in een vakantie aan het meer met zwemmen, zeilen, surfen, varen met een bootje of vissen en leuke fiets- en wandeltochten.

Extra’s van Center Parcs
Daarbij komen dan nog alle extra’s die Center Parcs zo uniek maken: het tropische zwemparadijs Aqua Mundo met golfbad, drie supersnelle glijbanen en het Water Playhouse voor spetterende avonturen en uitgebreide watergevechten.

Voor de Market Dome kunt u op het gezellige terras gaan zitten met een geweldig uitzicht op het meer en ook binnen kunt u zich uitstekend vermaken: hier vindt u een midgetgolfbaan, een indoor speeltuin, bowlingbaan, restaurants en supermarkt.

Geen heimwee
U zult zich thuis voelen in de cottages die twee verdiepingen hebben, voorzien zijn van alle gemakken en modern zijn ingericht. Ze hebben een eigen terras en een aantal huisjes hebben een prachtig uitzicht over het meer (te boeken extra): wie hier verblijft, zal zeker geen last van heimwee krijgen.

Indien u dit comfort nog wilt aanvullen met net dat beetje extra luxe, dan kunt u tegen een kleine vergoeding een verblijf boeken met knapperend haardvuur, al voor u opgemaakte bedden, whirlpool, een infrarood sauna en een regendouche.
Word één van de eerste gasten van ons park. U kunt boeken vanaf herfst 2012, opening in de zomer van 2013. Kijk voor meer informatie op www.centerparcs.nl/park-bostalsee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.