Wakker worden in de Nederlandse jungle?

Slapen in de jungle, wakker worden van het gezang van tropische vogels en ontbijten onder klaterende watervallen … daarvoor hoef je nu geen uren meer te vliegen. Ga gewoon naar de Jungle Dome van Center Parcs en boek het tweedaagse Jungle Lodge Arrangement.

De Jungle Dome in het park Het Heijderbos (NL) is een overdekt stukje écht tropisch oerwoud. Uniek in Nederland. En sinds kort is de Jungle Dome nog unieker, want je kunt er nu ook overnachten in een authentieke Jungle Cabana. Het nieuwe Jungle Lodge concept is op 2 november 2012 geheel in stijl in gebruik genomen met een optreden van Ron Link, de hoofdrolspeler in de Nederlandse musicalproductie “Tarzan”.
Met een zaklamp baan je je een weg langs waterpartijen en over wiebelende hangbruggen. Het is echt even terug naar de natuur.

Wat een belevenis

De overnachting in de Jungle Cabana’s biedt alle gelegenheid om de overdekte jungle intens te ervaren. Overdag is dat al een hele belevenis, maar ‘s nachts krijgen alle exotische elementen een extra dimensie. Als de zon zakt, verandert het regenwoud van sfeer. De toch al uitgesproken tropische geuren worden nog sterker en geluiden klinken in het donker nog mystieker dan bij daglicht. In dit decor schuilt het avontuur achter elke liaan. Wie weet kom je oog in oog te staan met een grote gekko of één van de 40 diersoorten die de Jungle Dome rijk is.

Jungle Lodge arrangement

Het Jungle Lodge arrangement voorziet in een overnachting in de Jungle Dome, inclusief privé parkeerplaats, toegang tot de Aqua Mundo, toegang tot de nachtelijke Jungle Dome en een heerlijk diner, bereid op de grill. Ouders en kinderen krijgen opdrachten van een echte Ranger. Zo maak je onder andere een Jungle Amulet en baan je je met een zaklamp een weg langs waterpartijen en over wiebelende hangbruggen. Het is echt even terug naar de natuur.

Datzelfde geldt ook voor de slaapgelegenheden. De unieke Cabana’s zijn niet uitgerust met overbodige luxe (centraal sanitair aanwezig), maar wel met zeer comfortabele bedden en handdoeken. Na een onvergetelijke nacht wordt er ‘s ochtends een goedgevulde picknickmand bezorgd op de privé-veranda. Ontbijten met uitzicht op de ontwakende natuur.

Een unieke beleving

“Het nieuwe Jungle Lodge concept is echt een unieke beleving. Je waant je als het ware in een andere wereld, wat het bijzonder maakt,” legt General Manager Lars van Pelt uit. “Het is een soort van mini-wereld waar je met een beperkt aantal gasten voor één nacht samenleeft in de jungle. Naast de andere talrijke activiteiten kunnen onze gasten nu ook dit uitzonderlijk concept boeken. Het is een absoluut unieke ervaring waar je tot rust kan komen en kan ontspannen omringd door allerlei dierengeluiden.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.