’t Is groen en ’t rolt van een band? De nieuwe Center Parcs brochure!

Vanaf Kerstmis is het weer zover. Dan kunt u wegdromen bij het lezen van onze gloednieuwe brochure. Samengesteld door onze gasten, met een cover die door u gekozen werd én volledig groen.

 

Groen, omdat we onze brochure laten drukken op ecologisch verantwoord papier

Groen, denkt u? Ja groen, omdat u de sfeer van Center Parcs recht uit de brochure kan opsnuiven. Groen, omdat de brochure vol met prachtige natuurfoto’s staat, getrokken in de verschillende vakantieparken. Groen, omdat we onze brochure laten drukken op ecologisch verantwoord papier en door een partner die veel belang hecht aan duurzaam ondernemen.

Vers van de pers

Elk jaar werken we hard aan onze nieuwe brochure om u zo goed mogelijk te kunnen informeren. We hebben ook voor 2013 een brochure om trots op te zijn. De nieuwste Center Parcs –trends, handige tips om uw verblijf nog toffer te maken en natuurlijk prachtige infopagina’s van uw favoriete parken; u kan er blad na blad van genieten. Tenminste, als alles op tijd gedrukt is …
Geen zorgen: u kan zelf een oogje in’t zeil houden en een kijkje nemen hoe alles op wieltjes draait in het productiefilmpje: het drukken van de Center Parcs brochure 2013.
’t Is groen en als u nog even wacht, ligt deze helemaal voor u klaar … Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.