Floriade 2012: Mis het niet!

Als u de Floriade nog niet bezocht heeft, dan kunt u daar beter niet te lang meer mee wachten. Want op 7 oktober sluit deze Wereld Tuinbouw Expo onherroepelijk voor 10 jaar (!) haar deuren. Honderdduizenden kijklustigen vonden deze editie de weg naar Venlo om te genieten van de unieke verzameling natuurpracht. Onze eigen huisbioloog Jean Henkens nam het ontwerp van het junglepaviljoen voor zijn rekening. Mocht u daar een Center Parcs-gevoel ervaren, dan is dat dus helemaal niet toevallig.

Maar er zijn nog méér redenen om de Floriade alsnog een bezoek te brengen. Want de naderende herfst tovert nu de meest adembenemende kleurenpracht op het gebladerte van in- en uitheemse flora. Nergens geniet u méér van een zomerse najaarsdag dan te midden van deze overweldigende natuur! En voor wie één dag te kort vindt om alles rustig te bekijken en beleven, biedt Center Parcs in de parken in de buurt van Venlo nog steeds de bijzonder voordelige Floriade
Passepartout aan: voor de prijs van één dagticket krijgt u onbeperkt toegang tot de Floriade voor de gehele duur van uw verblijf! Van de vele bezoekers maakten er al heel wat gebruik van deze bijzondere aanbieding:

“Uw aanbieding van de Floriade Passepartout kaart is formidabel. Wij zijn 8 dagen op uw park geweest en we zijn 3 keer naar de Floriade gegaan. U snapt dus wel dat wij er uitermate tevreden over zijn en raden dan ook veel mensen aan om van uw aanbieding gebruik te maken.”
Familie Potters

“Heel fijn die Floriade Passepartouts. Je kunt 4 dagen gaan wanneer het jou uitkomt. Zelfs op een regendag, zoals wij die hadden, nog een poosje van 16.00 uur tot 19.00 uur bijvoorbeeld. Een aanwinst dus!”
Familie Bal

“Erg leuk arrangement, het meerdagen passepartout is voor ons ideaal, en binnenkort doen we het nog een keer.”
Familie Van Hilst

Alle info centerparcs.nl/floriade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.