Door Kinder Ogen | Cool Factor Center Parcs Het Meerdal

Dit jaar was het dan eindelijk zover. Ik mocht mee doen aan de Cool Factor!

Ik was enorm zenuwachtig want we zouden allemaal spannende dingen gaan doen.

cfmeerdal2015ing

Op de dag dat het dan eindelijk zover was moest ik goede stevige schoenen aan doen, zwemkleding mee nemen en mij melden in de Market Dome. Toen wij daar aankwamen stonden onze stoere BMX fietsen al klaar. Zou ik daar echt op mogen fietsen?

Ik dronk nog even snel wat lekkers en toen kwamen de instructeurs. Wat zagen zij er stoer uit!

We moesten allemaal op een stoel gaan zitten en toen werd het spannende filmpje gestart. We moesten een heel spannend en best wel moeilijk spel doen. Er waren verschillende onderdelen en bij elk onderdeel moesten wij codes kraken en bij iedere code die wij hadden gekraakt kregen wij een cijfer. Deze cijfers moesten wij heel goed onthouden want op het einde konden wij dan met deze cijfers de grote koffer kraken.

Toen het filmpje afgelopen was kregen wij allemaal een gek broekje aan, waar zou dat voor zijn? De instructeur vertelde ons dat wij dit moesten dragen omdat wij op de hoge klimmuur moesten gaan klimmen. Wauw!

Ook kregen wij een rugzak mee waar onze handdoek en zwemkleding in zaten en die moesten wij tijdens de fiets tocht op onze rug houden.

Toen we allemaal klaar voor vertrek waren werd ons verteld dat we op de BMX fiets door de Market Dome mochten fietsen richting het bos. Dit was natuurlijk mega gaaf! Maar we konden pas gaan fietsen als wij de eerste code hadden gekraakt en die code zat vast aan het fiets slot. Dat was wel erg spannend want om de code te kraken moesten wij reken sommen maken. Toen we allemaal de fietsen los hadden konden we eindelijk op pad gaan.

Aangekomen bij de klim muur keek ik omhoog. Wow, dit was best een hoge muur. Maar ik moest wel want helemaal boven in lag het eerste nummer wat ik nodig had voor het eind. Ik nam een diepe hap lucht en ging heel stoer klimmen. Wat was dit super leuk! Het was ook best wel moeilijk maar ik heb het wel gehaald 😀

Na het klimmen gingen wij weer verder fietsen op de BMX door het bos. Aan het einde van onze fiets tocht stopten wij bij het zwembad.

Wat zouden wij hier gaan doen?

De instructeur vertelde dat wij gingen raften in de wildwaterbaan en de glijbaan op moesten klimmen om de volgende codes te kraken. Dit was ook echt super gaaf en zo stoer.

Het was best wel weer moeilijk maar het is mij wel weer gelukt om de cijfers allemaal bij elkaar te zoeken.

Toen we klaar waren gingen wij weer terug naar de Market Dome en daar kregen wij allemaal een eigen kistje en dat kistje kon alleen open gemaakt worden als wij alle cijfers goed hadden onthouden.

Het is mij gelukt! En wat zat er in de kist?

Er zat een stoere gave Cool Factor Bandana en een armbandje in.

Wat heb ik genoten van deze ervaring en ga dit hopelijk heel snel weer doen. Misschien ben ik nu ook wel zo stoer dat ik de Zip Wire kan gaan testen. Mocht ik dat gaan doen dan zal ik er zeker weer over schrijven.

Groetjes Kyano

Wij bedanken Kyano voor zijn ontzettend leuke en stoere verhaal!! Leuk dat je het met ons wilde delen en wie weet tot de volgende keer!

Een reacti

  1. Emily de Maré

    Zo zeg, wat een geweldig verhaal, je waant je er bijna bij. En echt Kyano, je hebt hele gave stoere dingen gedaan daar, trots op mijn overbuurjongen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!