Door Kinder Ogen | Wannabe a Ranger Center Parcs Het Meerdal

Wannabe a Ranger!

Op dinsdag was het eindelijk zover, ik mocht Ranger worden op de kids club bij Centerparcs het Meerdal.

Wat was dat leuk! Toen we aankwamen kregen we een ketting met een plaatje die wij aan papa en mama moesten geven zodat de leidsters later wisten wie onze papa of mama zou zijn. We kregen een mooie ranger pak aan en een verre kijker om alles goed te kunnen overzien ook kregen wij echte leger kleurtjes op onze gezichten gesmeerd. Wat was dit spannend!

11907141_10205026414127102_1307022985370629155_n

We werden in twee groepjes verdeeld, ieder groepje kreeg kaarten waarop dieren vermeld stonden die wij moesten gaan zoeken. We begonnen in de Market Dome. Daar vonden wij kreeftjes in het kreeften verblijf, we hebben goudkarpers in de vijver gevonden maar we zagen ook vogels en schildpadden.

Toen wij naar buiten gingen zijn we andere diertjes gaan zoeken. Met onze verre kijkers keken wij naar de vogels die voorbij vlogen. We hebben daar ook wespen gezien ( heel veel ) maar ook mieren, kikkers en hele grote vissen in het meer die wij gewoon zag zwemmen.

De kikker en het miertje hebben wij mee genomen om verder te bestuderen. We hadden een speciaal bakje met een vergrootglas er in zitten zodat wij ze goed konden bekijken. Wat is dat mooi zeg om zo dicht bij die beestjes te zien. Ze worden enorm groot door het vergroot glas.

Toen we op het einde van deze trip waren gingen wij terug naar de speeltuin waar onze papa’s en mama’s weer waren. We mochten toen de gevonden diertjes laten zien. Wat was iedereen trots!

De leidsters vonden dat wij het zo goed hadden gedaan dat wij een echte Ranger Badge kregen en een kompas. Nu kan ik nooit meer de weg kwijt raken!

Ik raad iedereen aan om dit te doen wat het is echt vet mega cool!

Groetjes Kyano 8 jaar

Wij bedanken Kyano voor zijn ontzettend leuke verslag van Wannabe a Ranger!

Wil je samen met je kleine ook gastblogger worden over één van de activiteiten van Center Parcs. Dat kan! Meldt je samen aan op deze pagina: Door Kinder Ogen! (kliklink). En laat het ons door Kinderogen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.