Nederland Muziekland Fanweekend | Center Parcs De Kempervennen

Na jaren was er weer een Nederland Muziekland op Center Parcs De Kempervennen! Je kon echt merken dat het echt goed aansloeg want het was ontzettend druk! Het begon al bij het inchecken bij de receptie daar stond een flinke rij, maar daar was de sfeer al goed.

nlmuzland2015443

Op vrijdagavond was er keuze uit 3 dingen een poolparty, sterrenbingo of in de Market Dome een verzoek parade. Wij hadden de keuze gemaakt voor de poolparty waar Jeronimo en Zomaer op kwamen treden. De sfeer zat er al goed in en het was allemaal goed en leuk georganiseerd. Ook was er de tijd om met je favoriete artiest op de foto te gaan. De jongens van Zomaer sprongen na hun optreden spontaan het zwembad in. Dus de fans konden nog even met hun idolen zwemmen. Om 23 uur was de poolparty afgelopen en kwamen we terug in de Market Dome en die zat ook afgeladen vol. Jheron van der Heijden maakte daar een feestje die avond.

Zaterdag begon het feest vanaf 15 uur en ging door tot 23 uur. In de tent kwamen die dag Zomaer, Jan Spel, De Alpenzusjes,Jeffrey Heesen, Jaques Herb,Yoeri L’Abee, Gents, Jeronimo, John Bever, Gebroeders Ko, Wesly Bronkhorst, René Schuurmans en Sieneke optreden. De presentatie werd gedaan door niemand minder dan Nick Nielsen en er was ook het hele weekend een DJ aanwezig DJ Rubin namelijk. Het was echt lekker druk in de tent en de sfeer zat er goed in.

ministerren

Voor zondag was vanaf 13.30 de tent open en begon de eerste artiest om 14 uur. Deze dag waren Dean Saunders, Django Wagner, Vinzzent, Belle Perez, O’G3NE, Wolter Kroes, Frans Duijts en Thomas Berge van de partij. Ook deze dag was de sfeer erg goed in de tent er werd lekker mee gezongen. De artiesten waren fantastisch! We hadden een goed plekje kunnen bemachtigen en stonden bijna vooraan om voor jullie foto’s te maken. Maar doordat het in een tent was (op het laatste moment besloten vanwege het slechtere weer) en er een rookmachine aanstond was het een hele uitdaging voor ons om mooie foto’s te kunnen maken. Maar we mogen achteraf niet klagen want het is uiteindelijk wel gelukt. Om 18 uur was de laatste artiest klaar en deed DJ Rubin nog tot 19 uur draaien in de tent.

Presentator Nick Nielsen
Presentator Nick Nielsen

Om 21 uur was er in de Market Dome Goodbye Karaoke Party. Daar ontstonden tussen gasten en artiesten spontane optredens. Het was ook daar weer gezellig druk. Center Parcs De Kempervennen was er goed op ingespeeld want ze hadden extra statafels neergezet zodat mensen daar hun drankje op kwijt konden. De karaoke ging nog door tot 23.30.

Meer foto’s zien van dit event?

Klik hier voor meer foto’s

Het hele weekend werd ook gefilmd door SBS6 (wij weten niet wanneer het uitgezonden gaat worden) dus kunnen jullie met de tijd ook daar nog even mee kijken. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat het een ontzettend leuk weekend was! We hebben ervan genoten en hopen dat we jullie met dit verslag en de mooie foto’s kunnen overhalen om de volgende keer er naartoe te gaan! Wij bedanken Center Parcs Events & Center Parcs De Kempervennen voor hun gastvrijheid! Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.