De Huttenheugte | Info Desk is terug van weg geweest!

Oude tijden komen weer tot leven op het Drenthse-park De Huttenheugte. Vroeger beschikte De Huttenheugte namelijk over een zogenaamde Info Desk. De Info Desk was gevestigd in de Market Dome naast de Snacks en diende als een tweede receptie. Alleen enkele jaren geleden besloot De Huttenheugte de Info Desk te sluiten. Toen stond de Info Desk dus altijd leeg, maar de basis is altijd behouden gebleven en niet gesloopt. Maar in 2010 kwam er een zogenaamd Toerist Informatie Punt in. Bij dat Toerist Informatie Punt werd allemaal informatie vrij gegeven over onder andere de omgeving van De Huttenheugte.

l Info Desk terug van weg geweest

Maar inmiddels heeft De Huttenheugte besloten de Info Desk weer terug te laten keren op De Huttenheugte. De Info Desk behoudt zijn “oude” locatie naast de Snacks en vlakbij de ingang van de Aqua Mundo. Bij de Info Desk kun je terecht voor al je vragen betreft het park, maar ook alle activiteiten zijn er te boeken. Tevens kan je er ook kaartjes voor de Aqua Mundo kopen. Het in 2010 gerealiseerde Toerist Informatie Punt blijft echter ook nog gewoon aanwezig.

l Vervanger van receptie

De Info Desk is dus eigenlijk een vervanger van de receptie. De Info Desk is daarom ook geopend op de niet-wisseldagen. Dus op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag & zondag, op die dagen is de receptie dus gesloten. Op maandag en vrijdag is de reguliere receptie geopend en de Info Desk gesloten.

l Foto’s

Natuurlijk heeft Eigen Center Parcs weer diverse foto’s. Bekijk ze snel hieronder!

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTEzNDM0NDQ5MDExMzk4OTM5NzQ0L2FsYnVtaWQvNTcyNTc2MTU5MjM1NzY1NzM0NT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.