Ook op De Huttenheugte gaat Nonna’s de boel runnen| Check: Artist Impressions en recente kiekjes! Foto Update!

Het kan niet op, op De Huttenheugte. Want wie dacht dat ze het na het compleet opgehipte Grand Café wel even rustiger aan zouden doen, komt bedrogen uit. Ze gaan nog even flink hard. En dit keer gaat de oude The Grill eraan geloven.

Nonna’s is natuurlijk niet helemaal nieuw in Nederland. Ze is – met haar koddige ijskarretje – al eerder neergestreken in Het Heijderbos én Noordelijker in De Eemhof. En zoals je weet moet dit een beetje de nieuwe standaard worden; pizza’s eten met een verhaal. En zelfs zo erg dat er een échte Olijfolie voor ontwikkelt is. Want nu ook dit stukje temperament in het meest Noordelijke Nederlandse park, De Huttenheugte, is neergestreken, beginnen we helemaal in de storytelling van Nonna en haar Guseppe te geloven.

Nonna's

En ook dit keer is het veel van wat we al kennen. En dat is om te smullen. De open keuken, waar je zo op je bella-pizza-et-pasta kan kijken, is alvast behangen met een koddig behangetje en de statige entree van het restaurant is ookal ver-Italiaanst. Kleine scheurtjes, mediteraanse kleurtjes en met Osteria boven de gevel is d’r straks niets meer van te merken dat je hier eerst je spare-ribs naar binnen schoof. Het logo van Nonna’s prijkt ookal op de gevel, dus het begint al aardig officieel te worden. En het meest lyrisch zijn we nog wel door dat schitterende stukje glas-in-lood in de nok van één van de zij-gebouwtjes. Wij zwijmelen even verder.

| Eten in Guseppe’s schuurtje
Net als op De Eemhof gaan ze hier Italië ook hier lekker buiten nabootsen. Hopelijk zorgt ons Nederlandse Klimaat ook voor een beetje Mediteranee, want als dat meezit is het hier prima toeven. Uitzichtje over het meer krijg je er namelijk gratis bij. Extra toevoeging dit keer is het ‘schuurtje’ van Guseppe. Spijtig genoeg runt Nonna’s de tent in héél veel parken alleen, omdat manlief nooit meer uit de mijn is teruggekeerd. Wij zijn zo goedgelovig om de Nonna’s-storytelling helemaal te slikken. Maar hier zie je niet alleen z’n (ijs)karretje nog, maar ook z’n schuurtje én z’n fiets die straks boven je hoofd zal hangen.

En The Grill dan, horen we je hardop denken? Die zit in de huisjes, voorin de Market Dome, aan de kant van de Food Store. Waar héél héél vroeger voor de fanatiekelingen nog Mr. Woxy’s zat. Afgelopen jaren zat d’r Pizza e Pasta.

| Artist Impressions

17-04-2015: Opening Nonna’s

| 13-04-2015: eigen foto’s

| Foto’s Coster Design

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.