Die nieuwe Evergreenz op De Huttenheugte wordt het zoveelste lekkertje! | Met artist Impressions! | Foto Update!

Het is verdomd druk in restaurantland. We geven even een korte samenvatting; net voor de zomer kreeg het Market Restaurant van Port Zelande nog een flinke beurt. Inclusief koeien. En nu is die van De Huttenheugte aan de beurt; er komt weer een lekker verse Evergreenz aan!

En dat ‘The Market Restaurant’ nog uitspreken heeft toch een beetje een bijsmaakje. Een oud smaakje. Want het concept zoals we dat nu nog kennen wordt steeds zeldzamer. Na De Kempervennen, Het Meerdal en Port Zelande, krijgt ook De Huttenheugte een Evergreenz. En ook De Eemhof krijgt er nog eentje. Ow, en Het Heijderbos ook nog. Die van De Huttenheugte is nog voor de herfstvakantie klaar! Lekker, he!

Schermafbeelding 2014-08-26 om 23.13.20

| Ook hier is het weer een ‘eigen’ Evergreenz.
Als je nu gaat kijken hoe het er op De Huttenheugte voor staat, ga je niet bepaald springen. Het is niet slecht, maar een goeie beurt verdiende het tentje vol wit-blauwe ruitjesstoeltjes wel. En dat gaat dan nu echt gebeuren; en hoe! We kijken inmiddels niet meer op dat we tijdens het volscheppen van onze bordjes, oog in oog staan met loeiende koeien. En grasvretende geiten, natuurlijk. En ook die traktor is inmiddels zo gewend, dat we er bijna niet meer naar omkijken. Maar ook deze Evergreens krijgt weer z’n eigen identiteit, zoals ze dat – tot nu toe (we kloppen het even af) – allemaal hebben gekregen.

Wat gaan ze hier dan doen? Vooral werken met massive fotoprints. En die doen je straks in een heuse kas wanen, tussen tomaatjes, kroppen sla en andere landgoederen. Hartstikke nep natuurlijk, maar de beleving tijdens het eten zal er zijn! Ze magen er handig gebruik van de raampartijen die er nu al in het dak zitten daar. Slim! Ook hier kunnen de kids zich uitleven op een speel-traktor-toestel en wanen we ons vooral in een ‘Houtzagerij’. Wij smullen alvast.

Genoeg. Nu mogen jullie ook zelf even kijken; en dat doe je hieronder. Mooi, he?

| Wanneer gaat ‘ie open, dan?
Niet heel onbelangrijk, inderdaad. 8-september gaat de boel op de schop en nog voor de herfstvakantie moeten we bij Evergreenz onze eerste hongere maagjes kunnen stillen!

Foto update 13-04-2015

Foto update 16-11-2014

En dit is hem geworden.

 

 

 

Een reacti

  1. we zijn vanavond in huttenheugte in dalen geweest in restaurant evergreenz het was gewoon slecht
    eten was koud
    we waren er om 19.30 de tweede ronde maar het eten werd niet bij gevuld de ober zegt we doen alles lauw kunnen de kinderen zo eten maar wij hoeven geen koud eten vroeger had je genoeg keus en voor de kinderen en de bediening was zeer slecht minstens half uur gewacht voor drinken toen moesten wij er zelf achter aan jullie zijn niet meer wat het geweest is zeker geen aanrader om aan te bevelen bij familie of kennissen wij ten minste niet meer jammer jullie oude restaurant was stukken beter iedere verandering is geen verbetering grt de vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.