Ook omwonenden welkom in Center Parcs Zandvoort

ZANDVOORT

Gastvrij en kindvriendelijk. Center Parcs staat vanaf vandaag óók open voor de inwoners van Zandvoort. Het vakantiepark richt zich in eerste instantie op kinderen. Bij de speciaal voor hen ontwikkelde activiteiten speelt de kleurrijke Center Parcs-figuur ‘Orry’een centrale rol.

De ‘Market Dome’ fungeert als centrale ontmoetingsplek voor de kleintjes, hun ouders en ook voor Orry. “Bij de optredens van deze sprookjesfiguur zijn ook inwoners uit de wijde omgeving van Zandvoort van harte welkom,” licht Dennis Barends van Center Parcs toe.

“Bingo!” klinkt een uitgelaten kinderstem. De familie kijkt hun spruit lachend aan en steekt de bingokaart omhoog. Op het plein voor het café luisteren tientallen kinderen met hun ouders naar spelleider Orry op het toneel. “Center Parcs is er voor iedereen.” Vol vuur vertelt manager Dennis Barends dat het vakantiepark donderdag 29 maart 2012 gestart is met een op kinderen gerichte activiteit: een kinderbingo. “Dat wordt een interactief feest. Ze moeten er écht wat voor doen om een prijsje te veroveren. Ook de Kids-Bingo organiseren wij op het centrale plein Market Dome, vlakbij de entree.”

Een Kids-Disco wordt binnenkort toegevoegd. “En met de Parade gaan we met de kinderen het park over. Alles met de kleurrijke figuur Orry, de grote kindervriend die iedereen op sleeptouw neemt. Ook komen er Bedtime-Stories, een voorleesuurtje voor kinderen. Ook daar doet Orry aan mee.” Met rode oortjes luisteren de allerkleinsten dan naar de verhalenverteller. Ook daarvoor kunnen Zandvoortse kinderen zich inschrijven bij de balie.

Binnenkort komen er ook aanvullende activiteiten gericht op volwassenen. “We gaan een Crazy Bingo organiseren en een Casino Night. Dat alles is als het ware een stempel voor alle vestigingen; het gezicht van Center Parcs.”

Bron: dichtbij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.