Center Parcs investeert flink in vijf nieuwe horecaconcepten

Onder grote persbelangstelling heeft de keten van vakantiedorpen Center Parcs vijf nieuwe horecaconcepten voorgesteld. De Limburgse gouverneur Herman Reynders mocht zaterdag in Lommel de restaurants inhuldigen. Die hebben zowel in De Vossemeren (Lommel) als in Erperheide (Peer) een investering gevergd van 1,1 miljoen euro.

Sinds 2010 heeft Center Parcs de concessie voor de hele horeca in de parken van Nederland en België uitbesteed aan de firma Albron. Dat bedrijf heeft, in de ambitie om de kritische klanten van de vakantiedorpen te blijven verrassen, de concepten uitgetekend van vijf nieuwe themarestaurants.

Die zijn nu als eerste van de Center Parcs-groep, uitgerold in de Belgische tak van de groep, meer bepaald De Vossemeren (Lommel) en Erperheide (Peer), samen goed voor 6.250 bedden.

De horeca-concepten zijn allen gericht op een totaalbeleving voor het hele gezin. In een mooi aangekleed kader kunnen ouders met kinderen kiezen voor een brasseriekeuken, een ‘all you can eat’-buffet, Italiaanse specialiteiten, prijsvriendelijke menu’s of Braziliaanse grillgerechten.

Naast de permanente investeringen in de vernieuwing van de vakantiewoningen, zal er in 2014 nog een omvangrijk investeringsprogramma worden uitgevoerd bij Center Parcs. Zo worden er in Erperheide nieuwe vergaderzalen gebouwd en krijgt De Vossemeren tegen de zomer een waterskipiste.

Gouverneur Reynders loofde de inspanningen van Center Parcs als bijdrage aan het toerisme in Limburg. ‘De vakantieparken zijn goed voor 38 procent van alle overnachtingen in Limburg. Investeringen in gastronomie moeten onze uitstekende reputatie op dat vlak versterken.’

Bron:  www.standaard.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.