Het Grand Café-menu op Erperheide en De Vossemeren gaat over op een Krant | Update, Krant-menukaart Online!

Stiekem schrokken we al ’n beetje, maar gelukkig was dat voor niets. De huidige Grand Café-kaart op Erperheide, hoe zullen we het zeggen, nieuw logo’tje erop geplakt en klaar was Kees,  is maar er maar voor even!

Wanneer De Vossemeren ook haar Grand Café opent in december krijgen ze beide een nieuwe kaart in stylo! En jawel, geheel in thema, als Daily Telegraph! Je hoeft niet bang te zijn voor vieze krant-vingers, want het is ‘nep’, hoor. En zoals een beetje krant betaamt, zal er ook nieuws in komen te staan van de andere horeca-puntjes!

We hebben de (tijdelijke) Grand Café-kaart van Erperheide maar voor ieders gemakje even gedigitaliseerd; doorbladeren maar, (nu het nog kan)!

Update | 18 januari

Schermafbeelding 2014-01-18 om 22.55.32

| Hier is ‘ie dan; de nieuwe kaart
Ja, zoals belooft is die Daily Telegraph een feit. En wel meerdere. Want de menukaart is er niet zomaar eentje, maar een creatief hoogstandje. Je leest je erin niet alleen bij over je verkrijgbare bakkies koffie en wat je daarvoor moet neerleggen. Nee, je schuift ook de evolutie van ‘CocaCola-flesjes’ onder je neus en waarom Vlaamse mannen massaal zwichten voor een goudgele Jupiler. Je leest trouwens ook dat het vakantieweer altijd tropisch warm is. Zoals je ziet, de creatieve breintjes hebben zicht tot koppijn in de rondte gewerkt met het onderstaande als resultaat!

We hebben ‘um voor jullie gedigitaliseerd. Dat praat niet alleen net iets makkelijker, zo kunnen jullie ook vanuit je luie stoel alvast je bakkie met lekkers uitzoeken!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.