MissetHoreca.nl | Verhalen aan de basis van horeca-concepten Center Parcs

Verhalen liggen aan de basis van de vijf nieuwe horecaconcepten die Albron op Center Parcs Vossemeren heeft geïntroduceerd. Deze concepten zullen ook op de Nederlandse parken van Center Parcs worden geïntroduceerd, zo is bekendgemaakt tijdens een perspresentatie.

De volgende vijf concepten, waarvan er vier ook op Center Parcs Erperheide zijn opgestart, zijn ‘onthuld’: Grand Café (bruisend hart, gebaseerd op koloniaal Afrika), Nonna’s Family Pizza é Pasta (pizza en pastaformule gebaseerd op een tragische geschiedenis die zich afspeelde in Zuid-Italië), Evergreenz (landelijke sfeer, lange tafels, all you can eat, zelf pakken), Fuego Adventure Grill (grillrestaurant, vlees wordt aan tafel van de spies afgesneden, gebaseerd op vuurtempel in de Zuid-Amerikaanse jungle, Today’s Daily Menu Restaurant (voor consumenten met een lage bestedingsbereidheid, pannen op tafel, menu wordt iedere dag opnieuw vastgesteld).

De nieuwe horecaconcepten zijn in overleg met Center Parcs bedacht en uitgevoerd door conceptontwikkelaar Ernest van der Voort. Hij deed dat in samenwerking met anderen. ‘We willen consumenten verwennen, verrassen en verleiden om de totaalbeleving te vergroten.’ Later in Misset Catering meer over de nieuwe horecaconcepten van Center Parcs. (Fotografie: Sjoukje Kilian).

| Bron
MissetHoreca.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.