Watertanden op afstand; vanmiddag was een nieuwe horeca-persconferentie op De Vossemeren! | Foto-update; kiekjes van de pers!

Het was een grote ‘Gezellige bedrijvigheid’ vanmiddag in het Business Center van De Vossemeren. Er was er namelijk een persconferentie gaande. Ow? Dat klinkt nogal. Zeker, want daar heeft zich alle pers verzameld om gezamenlijk in 1 weekend te mogen komen proeven van al die nieuwe lekkere horeca-concepten; Evergreenz, Today’s, Fuego en het Grand Cafe!

Twitter stroomde vol met sappige kiekjes, zoals je van een beetje pers mag verwachten! Zo zijn we d’r allemaal toch een beetje bij. En als we de pers mogen geloven krijgen we komende week nog een heleboel lekkers in de vorm van kiekjes, reviews en verslagen! We wachten gretig af. Tot die tijd smullen we maar van de onderstaande kiekjes.

We blijven het volgen en posten, gedurende dit weekend, dit album nog voller met smaakvolle kiekjes!

| Daar zijn ze dan, de echte foto’s van de pers! 

De cocktailroes is uitgeslapen, de eerste perskiekjes komen online. En als we dan toch één streep mogen trekken onder alle conclusies; het is er echt een stuk op vooruitgegaan. Beleving staat voorop, waarbij het ook niet de prijs was die gelijk mee omhoog ging. Iedereen die zich de kont onder het lijf uit werkt, is niet langer personeel. Ze draaien namelijk niet alleen meer pizza’tjes in elkaar of zijn goed in het koffieschuim op je koffie. Nee, ze zijn onderdeel van het verhaal en gedragen – of beter: acteren – zich daar ook zo naar! Iedereen lijkt vooral lyrisch over Fuego’s. Want waar zie je dat nu (nog), dat ze voor je neus lekker afgebakken stukjes vlees, van spies zo op je bord laaien? Dat vond de pers dus ook.

Foto’s | Pretwerk
Hieronder zie je de kiekjes die Pretwerk schoot op De Vossemeren. De website met ‘ondernemend recreatienieuws’ deed ook nog verslag over hun ‘natje en droogje’. Dat lees je hier: Pretwerk.nl

Foto’s | Out of Home Shops
De mannetjes én vrouwtjes ‘van het vakblak voor het buitenhuiskanaal’ waren ‘Out of home’. Ook zij prikte een vorkje, deden een rondje en maakte foto’s. Die zie je hieronder:

Foto’s | MissetHoreca.nl
MissetHoreca wilde al die lekkernijen van een restaurants ook vooral niet missen. De roemen er zelf vooral het verhalende aspect achter alle horeca-concepten! Ondertussen schoten ze deze foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.