Center Parcs wint Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award

Center Parcs met 78% van de stemmen overtuigend winnaar

van Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014 in categorie Groene Vakanties

 

Capelle aan den IJssel, 16 januari 2014 – Center Parcs is op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2014 in de categorie Groene Vakanties. Tijdens de feestelijke uitreiking heeft Paul Geraeds, Marketing Director Center Parcs Europe, de award gisteren in ontvangst genomen van Telekids-gezicht KEET. “De minder bekende kant van ons jarenlang duurzaam ondernemen is blijkbaar nu ook bij de jeugd zichtbaar geworden. En wordt gezien de overweldigende score ook écht gewaardeerd. Mooi compliment voor iedereen die daar bij ons zo hard aan werkt. Een motivatie om onze Groene Daden en de Kids Climate Conference verder te ontwikkelen”, verklaarde Paul Geraeds.

 

Groen: bewustwording maar vooral ook fun!
Een greep uit de redenen van de jonge kiezers om op Center Parcs te stemmen:

–       Center Parcs is initiatiefnemer van de jaarlijkse Kids Climate Conference die kinderen en hun families ervan bewustmaakt hoe zij kunnen bijdragen aan een betere en schonere toekomst.

–       Wakker worden in de jungle in Nederland? Dat kan in de Jungle Dome in Center Parcs Het Heijderbos waar gasten dankzij het Jungle Lodge arrangement kunnen overnachten in een authentieke Cabana te midden van 40 verschillende exotische diersoorten en meer dan 250 soorten planten en bomen.

–       Snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad in Center Parcs De Kempervennen! In samenwerking met het Wereld Natuur Fonds ontwikkelde Center Parcs een tropisch educatief bad om kinderen en hun ouders kennis te laten maken met de prachtige onderwaterwereld.

 image011
Jean Henkens, huisbioloog van Center Parcs, licht toe: “Als bioloog van Center Parcs kom ik dagelijks vele actieve gasten tegen die volop genieten van de belevingen op onze vakantieparken te midden van de natuur. Wist je dat een bos bij Center Parcs gemiddeld 70 hectare groot is en elk uur voldoende zuurstof aanmaakt om dagelijks tussen de 6.500 à 7.000 mensen van zuivere lucht te voorzien? Op deze manier vormen onze vakantieparken eigenlijk een natuurlijke zuurstofmotor die er samen voor zorgen dat Center Parcs tot één van de gezondste plekjes van ons land behoort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.