Vernieuwingen op Center Parcs Het Heijderbos

20-05-2016

Zoals jullie weten gaat vanaf eind mei tot aan 24 juni 12.00 uur Het Heijderbos dicht voor een parksluiting. Tijdens de parksluiting zal de koepel van de Aqua Mundo vervangen worden,En zal de Aqua Mundo een renovatie ondergaan, maar er is meer! 

Tijdens de parksluiting zal zal de huidige sporthal omgetoverd worden tot een ware Action Factory! In de Action Factory zal een interactieve Indoor Mini Golf inclusief Mini Cars, Trampolines & Bumper Cars komen . En je kan het denk ik al wel raden het thema gaat Jungle worden!

plattegrond action factory heijderbos
Nieuwe indeling Huidige sporthal

Ook zal het huidige Sports Café vernieuwd worden naar Factory Café en er komen 2 Escape Rooms! Ook wordt er een Outdoor High Advernture Experience gebouwd!

Even een opsomming van wat er in de zomer 2016 gepland staat:

  • Mini Cars, Trampolines& Bumper Cars in Jungle Thema
  • Factory Café
  • Escape Rooms
  • Outdoor High Adventure Experience

Op dit moment (15-06-2016) wordt er hard gewerkt in de sporthal. Ze hebben het dak van de sporthal (aan de binnenkant) opnieuw gespoten in een zwarte kleur. Buiten voor de deur (aan de overkant van de straat, bij het haventje) is er opnieuw bestraat, daar komt een terras.

| Foto’s

Vandaag (15-06-2016) waren we op Het Heijderbos en waren ze de laatste hand aan het leggen aan de High Adventure Experience. Deze is te vinden bij het Business Centre. Hij zal nog door een bedrijf gekeurd moeten worden voor hij in gebruik genomen mag worden, maar als het park op 24 juni weer open gaat kan je mooi gaan klimmen door de bossen op Het Heijderbos.

| Foto’s Outdoor High Adventure Experience

| Video Outdoor High Adventure Experience

| Mini Golf

In oktober 2016 zal de interactieve Indoor Mini Golf in Jungle Thema klaar zijn. Tijdens de parksluiting (en de weken erna) zullen er wel voorbereidingen plaats vinden voor de Indoor Mini Golf. Tijdens de parksluiting zijn wij regelmatig op het park te vinden om jullie op de hoogte te houden van de vorderingen.

visual minigolf heijderbos
Indoor interactieve minigolf in Jungle thema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.