Het was even zweten, maar dan heb je ook wat, Sauna Heijderbos opgeknapt!

Door als het verbouwingsgeweld net over de grens, zou je bijna vergeten dat elders in Center Parcs ook nog gewoon verbouwd wordt. Begin september ging – onopgemerkt – het saunacomplex van het Heijderbos op slot. Maar niet voor lang, diezelfde maand nog opende het kleine saunalandschapje weer, maar dan in een jasje waardoor we er weer warmpjes bij zitten. Voor Tegelplakkers, schilders en controleurs was het een paar dagen flink zweten, zoals dat hoort in een beetje sauna, maar dan heb je ook wat!

De sauna van Het Heijderbos verdiende niet de schoonheidsprijs, laten we wel wezen. Geen knots-lelijk eendje, maar ook zeker niet moeders mooiste. Tegen de massive ‘Nature & Spa’s’ met alles aan verwennerij’tjes onder 1 dak op De Vossemeren, Bispinger Heide en Les Bois-Francs is het natuurlijk ook een gelopen race. Maar na intensief nieuw tegel-plakwerk, een schilderbeurtje hier en nieuwe kluisjes daar, is het Sauna-complex van Het Heijderbos netjes opgekalefaterd!

Grote en kleine opknapbeurtjes zijn allemaal tegelijkertijd opgepakt. De klussen varieerde dan ook van een nieuw gevoegd buitenbad, tot het vervangen van de ketels voor de binnensauna’s. Al het hout- en tegelwerk is opnieuw gedaan en hetzelfde geldt voor de buitenverlichting die geschilderd of vervangen is! En ook alle naadjes zijn nog een keer opnieuw bijgekit en werd de onderwaterverlichting waar nodig vernieuwd.

Met onderstaande ‘na-foto’s’ kun je al een beetje pootjebaden;

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.