Vanaf april 2016 Pony Vakantie op Center Parcs Het Meerdal

Na Center Parcs Erperheide is het nu de beurt aan Center Parcs Het Meerdal! Ze krijgen vanaf april ook Pony Vakantie. De opzet is eigenlijk hetzelfde als Erperheide.

Ze zijn inmiddels gestart in zone 2  met het gereed maken van de Pony Vakantie. Daar zullen 11 cottages, verdeeld over 4 & 5 persoons comfort cottages, grenzend aan een rijbak komen te liggen. Ook wordt daar een schutstal gerealiseerd. Je kunt dus vanaf je eigen cottage zo naar de rijbak lopen. En worden er plekken gerealiseerd waar je je eigen pony kan neerzetten vlak bij je cottage. Zodat de ouders makkelijk ook een oogje in het zeil kunnen houden. De cottages 215 t/m 225 zullen voortaan onder Pony Vakantie te boeken zijn.

01

Vanaf het weekend van 8 april  2016 kan je al gaan genieten van je Pony Vakantie op Het Meerdal. Dus ze zullen wel wat eerder in het boekingssysteem komen te staan zodat je alvast kan reserveren voor 8 april.

Verder zal het vrijwel hetzelfde zijn als op Center Parcs Erperheide. Ook zal bij Het Meerdal begeleiding aanwezig zijn, de kinderen en hun ouders worden niet aan hun lot overgelaten. Waarschijnlijk zal op aankomst- en vertrekdagen geen pony tot je beschikking zijn (dit zijn de rustdagen voor de pony’s), de overige dagen zal je onder begeleiding je pony gaan ophalen (op Erperheide hebben ze een weiland waar ze staan, we weten nog niet waar ze op Het Meerdal komen), er zal een programma zijn die je kan volgen en verder zal er goed gezorgd worden voor de pony’s.

02

Wil je meer weten over de Pony Vakantie op Erperheide lees dat dan hier. Zo kan je een goed idee krijgen over de Pony Vakantie, hoe leuk het is voor de kinderen, hoe de pony’s goed verzorgd worden en allerlei andere informatie!

| Update 12-03-2016

panoponymeerdal002

Zaterdag 12 maart gingen wij zelf even een kijkje nemen bij Center Parcs Het Meerdal. En uiteraard kunnen we dan de bouw van de Pony Vakantie niet overslaan! Zo ziet het er uit op dit moment. Het beton is gestort, de palen liggen klaar voor de omheining en de stal lag ook al te wachten om opgebouwd te worden. Per toeval zagen we dat de palen voor de omheining geleverd werden die dag. Als we het zo zien lopen ze aardig op schema. Over de rijbak komt een vaste overkapping in plaats van een tent. Ook weten we al dat de pony’s niet op het park zelf zullen verblijven, maar aan de overkant bij een boer. Die goed zal zorgen voor de pony’s!

Mochten we meer informatie hebben zullen we dit bericht bijwerken en op onze social media kanalen delen met jullie!

Een reacti

  1. Mooi om te zien hoe alles er eerst uitzag.
    Misschien gaan we CenterParcs Meerdal wel doen op onze volgende Center Parcs bezoek.

    Nathan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.