Renovatie van Le Lac d’Ailette

In september vorig jaar kregen we al de eerste foto’s te zien van een pilot comfort cottage, met de mededeling binnenkort meer info… Nou dat liet niet lang op zich wachten, want wij kregen einde van het jaar (2015) te horen dat ze in januari 2016 aan de slag zouden gaan met renoveren op Center Parcs Le Lac d’Ailette! 

Nadat wij het vorig jaar hebben gehoord is het een lange tijd stil geweest.. Ook van onze kant omdat het niet duidelijk was of we een aankondiging mochten doen. Vandaar dat wij er voor gekozen hadden om het stil te houden. Maar nu is het hoge woord eruit! Alle maar dan ook echt alle cottages worden gerenoveerd op Le Lac d’Ailette!

Je moet niet denken aan een grote renovatie, maar meer aan het opfrissen van de cottage. Alles lekker opnieuw geverfd, nieuw meubilair en lekkere nieuwe bedden!

Vanaf mei 2016 zijn de eerste 154 cottages klaar! En ook klaar voor gebruik. Daarna zal de rest gaan volgen (er zijn nog geen datums vastgelegd wanneer dat gedaan zal worden), de bedoeling is dat volgend jaar,dus 2017, alle cottages gerenoveerd zullen zijn. Voor nu hebben we enkele foto’s van de premium & VIP.

De planning is dat aanstaande vrijdag de eerste 18 comfort cottages klaar zullen zijn. De foto’s van de comfort houden jullie nog te goed van ons! Op dit moment zijn er al enkele premium en VIP cottages klaar. De vernieuwde cottages staan al op de website dus je kan ze al boeken: http://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_LA_vakantiepark-le-lac-d-ailette/cottages?hc=LA383&duree=2&dated=2016-03-05

| Comfort

| Premium

VIP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.