Spot je cottage | ShowCottage 561 4 persoons Premium Les Ardennes

Let op Dit is een showroom cottage en deze is nog niet in de verhuur! Wil jij investeren in jouw eigen cottage klik dan hier voor meer informatie.

| Premium cottage
De Premium Cottage. Goed voorbereid als we zijn, kunnen we zeggen dat deze in vergelijking met de uitgesproken Comfort en ultra-hippe-VIP, een beetje een grijs muisje is. Of liever gezegd een bruine. Maar dat is niet negatief, eerder positief. Waar het bij de Comfort vooral fris is, is het hier warm en natuurlijk. Met vele bruine natuurtinten zul je er hier warmpjes bij zitten. Er is ook veel hout. Kijk maar eens naar die badkamer, die kennen we trouwens ook uit Bois aux Daims, die is helemaal van hout. Nep natuurlijk, maar het wekt wel de illusie alsof je in een blokhut jezelf lekker staat in te soppen. Een fraai badkamermeubel met twee inbouw wastafels en een inloopdouche zijn hier de extra luxe in de fraaie badkamer, die bijna nog mooier is dan thuis. Het gaat met 6-man, waarvoor deze cottage bestemd is, misschien wel dringen worden, gezien dit de enige badkamer is. Maar dat wijst zich vanzelf uit.Met de vele natuurtinten zul je er hier warmpjes bij zitten.

De woonkamer is een en al zen, waar je ook kijkt zijn de kleuren prima op elkaar afgestemd. Mooie lichte en donkere kleuren wisselen elkaar af, waardoor je gelijk rustig lijkt te worden. De ‘natuurlijke stellages’ (bij gebrek aan een beter woord) achter de hoekbank zijn verrassend en geven de zithoek net even dat beetje extra. Het is opvallend hoe perfect alles lijkt te passen in deze Sunparks-huisjes die net even meer ademruimte lijken te hebben dan de originele van Center Parcs. Zo is dat ook bij de keuken. Alles wat er gezegd is over de zithoek geldt 1 op 1 ook voor de keuken; rustig en van deze tijd. De slaapkamers, boven en beneden, hebben hoera weer afsluitbare garaderobekasten, gedeeltelijk dan, maar ze zijn we weer wel. Mooie afzetwandjes ook en sfeervolle verlichting. Dat gaat lekker slapen worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.