Spot je cottage | ShowCottage 562 4 persoons Vip Les Ardennes (met video)

Let op Dit is een showroom cottage en deze is nog niet in de verhuur! Wil jij investeren in jouw eigen cottage klik dan hier voor meer informatie.

| VIP Cottage

De Vip Cottage. En mogen we even terugkomen op de naam? Die was nog nooit zo treffend; want wij hebben nog geen enkele VIP gezien in al die jaren, die zo VIP’perig is als deze. En dat begint al in de keuken.  Want het is eigenlijk helemaal geen keuken, maar een grote woonkamer met een kookeiland. En aan dat kookeiland kunnen we niet alleen gezellig kletsen met de kok, maar gelijk onze maaltijdjes opeten op hoge barkrukken. Chique hoor! Alles zit ingebouwd; de kookplaat, oven en vaatwasser zijn mooi in de kastjes verborgen.

En van de woonkamer kunnen wij maar 1 zinnig ding zeggen; we zouden willen dat we er mochten wonen. Ook hier blijkt de natuur maar weer eens inspiratiebron nummero uno; want de muren achter de bank zijn ook hier voorzien van fraaie wandbekleding. Hier geen houtenstokken, maar simplistische, speelse en kunstige boomstronken. En als je goed kijkt, loopt het motief ook nog door in de gordijnen; een stukje fraai detail! De grijze muren overal maken de boel stijvol, de oranje tinten speels en de groene accentjes overal maken het fris. Een prima balans.

Deze oorspronkelijke 6-persoons is nu een 4-persoons. Dat kennen we inmiddels wel, waarbij er 1 kamer opgeofferd wordt om er een kleine spa van te maken. Dat is ook hier zo. Een van de slaapkamers is leeggehaald om er een sauna in te stallen en een paar relax-stoeltjes om even weer op temperatuur te komen. De badkamer is haast even stijlvol met bubbelbad uiteraard. En nog even over de slaapkamers; wij zouden er zo neerploffen. Niet dat zo slaapverwekkend zijn, maar nog mooier dan dat we zouden mogen dromen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.