Investeren in Center Parcs Ardennen

Investeren in het CenterParcs Ardennes – België

Renovatieproject : Center Parcs Ardennes

Een bijzondere locatie
De Belgische Ardennen vormen een bosrijk laaggebergte, een paradijs op aarde voor wandelaars en fietsers.
In het hart van Europa zijn de Ardennen verbonden door een efficiënt wegennet: Vielsalm ligt op slechts 35 km van Spa en 95 km van Luxemburg en Nederland.

Het park en zijn activiteiten
Het “Sunparks Ardennes”, dat door een schitterend landschap wordt omringd, zal in het voorjaar van 2016 Center Parcs Ardennen (Vielsalm) worden, door een grondige upgrade in de kwaliteit van de infrastructuur en de vakantiewoningen.

Center Parcs Ardennen (Vielsalm) ligt in een bijzondere natuurlijke omgeving op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum. U kunt zich gemakkelijk te voet of per fiets verplaatsen.

Als aanvulling op de Aqua Mundo en de spa, zal dit nieuwe Center Parcs het vertrouwde aanbod van in- en outdoor activiteiten bieden: adventure trails, tennisbaan, midgetgolf, ponyrijden, bowling enz…

De vakantiewoningen
Alle 350 woningen hebben een compleet uitgeruste keuken, woon- en eetkamer met open haard en een ruim terras. De woningen zijn volledig gerenoveerd en passen perfect in de omgeving.

Er zijn drie categorieën beschikbaar: Comfort, Premium en VIP. Alle woningen hebben grote glazen openslaande deuren naar het terras.

Meer informatie over de verkoop van deze cottage’s? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de vastgoed adviseur van Center Parcs.

| Contact

Bernard Jans
Klik hier voor Bernard Jans
Bernard.jans@groupepvcp.com

Comfort cottage Center Parcs Les Ardennes

Comfort cottage Ja, dit kennen we. Dondersgoed zelfs uit Bois aux Daims. De ‘vlekken’bank, de enorme mint-groene muren en het kleine oranje wandje bij de keuken. De woonkamer lijkt niet alleen op twee druppels, de slaap- en badkamers ook. Maar vinden we allerminst erg. Want wat zijn ze mooi. We durven haast te zeggen dat we hier zijn binnengestapt in …

Lees meer »

Premium cottage Center Parcs Les Ardennes

| Premium cottage De Premium Cottage. Goed voorbereid als we zijn, kunnen we zeggen dat deze in vergelijking met de uitgesproken Comfort en ultra-hippe-VIP, een beetje een grijs muisje is. Of liever gezegd een bruine. Maar dat is niet negatief, eerder positief. Waar het bij de Comfort vooral fris is, is het hier warm en natuurlijk. Met vele bruine natuurtinten …

Lees meer »

Vip cottage Center Parcs Les Ardennes

De video hierboven geeft aan hoe de cottages eruit zullen zien als alle werkzaamheden zijn afgerond! | VIP Cottage De Vip Cottage. En mogen we even terugkomen op de naam? Die was nog nooit zo treffend; want wij hebben nog geen enkele VIP gezien in al die jaren, die zo VIP’perig is als deze. En dat begint al in de keuken. …

Lees meer »