Spot je Cottage | 4 persoons comfort ShowCottage 140 Les Ardennes

Let op Dit is een showroom cottage en deze is nog niet in de verhuur! Wil jij investeren in jouw eigen cottage klik dan hier voor meer informatie.

Comfort cottage
Ja, dit kennen we. Dondersgoed zelfs uit Bois aux Daims. De ‘vlekken’bank, de enorme mint-groene muren en het kleine oranje wandje bij de keuken. De woonkamer lijkt niet alleen op twee druppels, de slaap- en badkamers ook. Maar vinden we allerminst erg. Want wat zijn ze mooi. We durven haast te zeggen dat we hier zijn binnengestapt in de aller-aller-aller-aller, maar dan ook allermooiste Comforts van Center Parcs. En zoals je dadelijk zelf kunt zien is alles aangepakt. En dat is even iets anders dan een eetkamerstoeltje toevoegen, die nog in het magazijn stond.

De plafonds zijn eruit geweest en compleet vervangen door nieuwe, in jawel alle ruimtes! De vrij donkere plafonds hebben plaatsgemaakt voor frisse, lichte ruimtevergrotende kleuren. En niet alleen het plafond; alles is fris en fruitig. Juist dit type dat nu als hipper-de-hip Comfort-test wordt gebruikt was eerder niet dat je zegt het allermooiste vakantiehuisje. Het was bruin en donker, maar nu… … valt onze mond open van verbazing. Wat een verschil. De keuken is ook een nieuwe, hetzelfde geldt voor de badkamer met al zijn betegeling. De op zich best eigenaardige vorm en indeling van het huisje worden te niet gedaan door de nieuwe inrichting. Prachtig om te zien. En die vogeltjes die overal terugkomen, wij fluiten alvast vrolijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.