Relaxen, Relaunchen, Refreshen, Reviven & Reloaden! Bij Grabber Joe’s kan dat allemaal!

Vrijdag 6 maart (morgen dus!) gaat de eerste Grabber Joe’s open op De Eemhof! Grabber Joe’s is het nieuwe concept dat wordt uitgerold in alle Aqua’s cafés van Center Parcs. In het assortiment komen onder andere kids tosti’s, paninjo’s, belegde sandwiches, snoepgroentes, double hamburgers, vegaburgers, diverse soorten koffie, appelflappen en gezonde repen. In dit assortiment kun je sommige dingen zelf pakken/samenstellen en andere producten liggen al helemaal klaar.

| Storyline Grabber Joe’s

Hele bijzondere plekken zijn vaak goed verborgen. Om er te komen moet je, je door duinen en naaldbosjes worstelen om vervolgens beloond te worden, een prachtige lagune. Aan het eind van de 70’s vestigt Joe zich aan deze goed verstopte lagune. Joe heeft een karakter vol idealen. Een karikatuur van de Hippie tijd, hij leeft volgens het mantra “pluk de dag”! Wat er op zijn pad komt gebruikt hij… komt het niet op zijn pad, dan is dat ook prima. Verweven met de lagune zijn, zijn bezoekers hem door de jaren heen bijzonder gaan waarderen. Hij is onlosmakelijk verbonden met de idylle van de lagune.

Op de keper beschouwd is dit het enige café in de omgeving. Sandwiches & Snacks, Panini’s & Bites, Shakes & Ice cream: Jong en oud komen hier de hele dag aan hun trekken. Zo laidback als Joe is, moet je het wel ff zelf pakken Dude! Bij Grabber Joe’s kun je Relaxen, Relaunchen, Refreshen, Reviven & Reloaden. Het is maar net waar je behoefte aan hebt!

| Artist Impressions en Foto’s 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.