Aanschuiven bij Angelique, medewerker van het Grand Café op De Huttenheugte!

Zo etenstijd! We schuiven  iedere keer weer bij een ander aan. We hoeven natuurlijk niet meer te vertellen dat de horecaformules één voor één op de schop gaan. Sterker nog; in veel is de bezem er al doorheen gehaald. En om te smullen zijn ze. Maar hoe is het om als medewerker te werken in die nieuwe horecatenten? Want waar wij ons lekker laten bedienen, staan zij voor ons klaar. Met een dienblad, in de keuken óf achter de schermen. Oftewel, nu is het tijd om de rollen om te draaien. We schuiven bij hen aan. En ze hebben de meest verrassende dingen te vertellen. Lees smakelijk!

balkPersoonlijk
balk

Wie ben je
balk

Hoi, ik ben Angelique Damhuis en ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Enschede, 7 jaar geleden ben ik samen met mijn ouders verhuisd naar Duitsland, net over de grens bij Coevorden. Hier woon ik nu met veel plezier.


Wat zijn je interesses
balk


Ik hou erg van paardrijden, en gezellige avonden met vriendinnen

Welk park
balk

Ik werk op Center Parcs De Huttenheugte, lekker dichtbij voor mij, in het Grand Café daar.

Wat drink je het liefst
balk

De Clubsandwich natuurlijk! Lekker broodje, goed gevuld en kleurrijk. Zou er nu wel trek in hebben!

Wat eet je het liefst
balk

De Chocoladesensatie! Zo lekker,  allemaal verschillende chocolaatjes! Ben er gek op.

balkWerk
balk

Functie
balk

Ik was eerst weekendhulp in de Pizza-restaurant Nonna’s. Het werken in een bar en de verantwoordelijkheden die bij een Floor Manager horen zijn heel anders in deze nieuwe rol. Het oude concept van het Grand Cafe ken ik niet echt, daarom is het voor mij moeilijk te vergelijken.

Hoe terecht gekomen
balk

Vroeger werkte ik bij de Schoenenreus, maar toen dat failliet ging (voor de eerste keer), was de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar iets nieuws. Mijn tweelingzus werkte al hier en zij wist te vertellen dat ze nog nieuwe krachten zochten. Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Super blij was ik!

Happy baanbalk

.Ik vind het leuk om met iedereen een praatje te maken. Dat is iedere keer toch weer anders en maakt het
lekker divers. 

Wat vind je ervan
balk

Het meest trots ben ik op de uitstraling van het Grand Café. Het heeft een luxueuze, maar toch ouderwetse uitstraling. De stoelen zien er heel comfortabel uit; je wil er gelijk inploffen. De bar is veel beter ingericht dan voorheen en café zelf is overzichtelijker geworden. Dat is vooral fijn voor ons, de medewerkers. Kunnen we de boel goed overzien. De open haard vind ik ook geweldig, je krijgt er echt een huiselijk gevoel van.

Complimenten verbouwing
balk

Veel gasten die hier al jaren komen vinden het Grand Café prachtig verbouwd: mooie stoelen en leuk ingericht! Ook veel complimenten over de al eerder aangehaalde open haard. Heerlijk vinden ze die!

Verrassen
balk

Wanneer iemand jarig is en wij krijgen dat te horen, gaan we vaak met al onze collega’s een liedje zingen. Op iedere afdeling gebeurt het weer een beetje anders, dat maakt het ook zo gevarieerd. 

balk
| Foto’s
Genoeg geklets, we willen beelden zien. Nou, dat kan. Check het Grand Café van De Huttenheugte
hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.