Ook De Huttenheugte krijgt een stukje Italië: Nonna’s komt d’r aan.

Het kan niet op met Albron. Want terwijl we nét berichten over een verser-dan-verse-Nonna’s in Limburg, komt d’r ook ééntje bij veel Noordelijker. En wel op De Huttenheugte. En dat wordt een verrassende. Ow? Vertel. Hier gaat niet de bestaande Pizza e Pasta op z’n Nonniaans door, maar The Grill. Het enorme pand, aan de meer-zijde van de Market Dome gaat helemaal Italiaans getint worden. En de artist impressions beloven ons heel veel lekkers.

Was dat even schrikken, maar dan wel positief. Nog een Nonna’s in Nederland én nog sneller dan het licht ook. Want nadat de hulp- en werktroepen uit Limburg zijn vertrokken, gaan ze gelijk aan de slag op De Huttenheugte. The Grill gaat daar helemaal over in een spiksplinter nieuwe Nonna’s. En die wordt ons een partij’tje sfeervol. De inmiddels bekende ingredienten zijn aanwezig; live-cooking-oven, koddige lampenkapjes en schattige tafelkleedjes. Maar wat we hier ook hebben is een héérlijk – zonovergoten, laten we in het Italiaanse thema blijven – buitenterras. En daar kun je ook je pizza’tjes lekker wegeten met pergolatjes, kleurrijke bloemtjes en een ondergaande zon. Wij zien d’r ons al wel zitten.

Het hoe en wat precies daar gaan we even achteraan. Want ook wij zijn benieuwd naar wat er staat te gebeuren met de al bestaande Pizza e Pasta. En vooral wanneer we er kunnen aanschuiven. Maar dat houden jullie nog van ons te goed. Kijk in de tussentijd maar even naar de artist impressions.  Watertanden mag.

| Artist Impressions

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.