Check hoe Bois aux Daims eruit gaat zien in exclusieve artist impressions!

Van de zomer gaan we het beleven. Na Les Trois Forêts en nog recenter Park Bostalsee mogen we over een aantal maanden alweer een nieuw stukje Center Parcs binnenwandelen. Uiteraard weer in Frankrijk, daar investeert Center Parcs-Pierre et Vacances logischerwijs het meeste. En dit nieuwe eco-wondertje moet het paradijs in Moselle-Lorraine van haar troon stoten. Uiteraard hebben we het over Les Bois aux Daims, goed Frans voor hét hertenbos. En we dat wordt ons wat zeg, zeker na het zien van wat interessante, exclusieve artist impressions. En dit is het moment om die met jullie te delen.

Zoals een beetje hertenbos betaamt, kun je er straks in mei al(!) op zoek naar heel veel flora en fauna. En dat is niet zo moeilijk met alle observatieplekjes die ze er gemaakt hebben. Maar dat niet alleen, ook de Aqua Mundo moet een bouwwerk worden om u tegen te zeggen, nóg mooier en spektaculairder dan Les Trois Forêts. Het zal ons benieuwen. Maar tot op heden kwamen we qua Grande Serre, die in dit park het verlengde van de Aqua Mundo gaat worden, niet verder dan wat namen. Er komt een Jungle Circus, die we kennen van het eerder opgelapte Buffet-restaurant in Bois-Francs en een Quick. Een frietjes-restaurant, die niet gek veel anders is dan wat bij ons de Burger King is. Maar hoe dat eruit ging zien? Zelf Joost wist het niet. Maar nu weten we dat wel. En jij ook.

| Bowlen tussen mystieke koppen
En ook de bowlingbanen worden hier verre van doorsnee. Hier sta je niet in een scheepsruim, bibliotheek, maar sta je oog in oog met mystieke koppen, waar je ’tanden’ mag wegspelen. Althans dat is wat wij uit de hilarische schets weten te halen. En verder krijgen we heel veel thematisatie voor ons kiezen; veel poppetjes, ornamentjes en decoratie-stukken. Teveel om op te noemen. Check de artist impressions daarom maar snel.

 

 

Een reacti

  1. Heel tof om te zien, maar de 8e foto is van Les Hauts des Bruyères, de glijbaanuitgang van de Topsy Turvy zie je rechts onder. Dat niemand dit opgevallen is 😉
    Maat BaD ziet er heel cool uit, zou die rivier ook in werkelijkheid komen? Ik hoop het, want het idee is erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.