Het Meerdal ’90

Het druilige weer van de zondagmiddag, was niet echt uitnodigend. Vandaar dat ik onze zolder eens opzocht, en daar de uitgebreide fotoboeken weer eens tevoorschijn haalde. Ook deze kennen natuurlijk een enorm Center Parcs gehalte, daar kan ik niet omheen. Naast dat er  steeds meer vraag is naar de ‘oude glorie’, vond ik het zelf ook weer eens leuk om terug te kijken, te kijken naar hét Center Parcs-gevoel van jaren terug. En vooral het oog te laten vallen wat er in de loop der jaren veranderd of juist identiek is gebleven. Naast dat ik de fotoboeken erbij pakte, haalde ik ook mijn scanner weer eens tevoorschijn. Daarmee heb ik voor jullie de leukste en mooiste kiekjes gescand.

De donkerrood betegelde wand, was de zogenoemde ‘Knuffelmuur’, deze gaf extra warmte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.