Stoom afblazen in Parc Sandur; Premiums met (jaaaaa!) sauna’s aan de Rietplas! | Foto-update 21 januari

Let op: Dit oorspronkelijke bericht stamt uit november 2013, even naar beneden scrollen (onder de streep) voor de update!

Soms verwacht je het niet hè. Want als er onverwacht nieuws kwam, dan kwam dat bericht vanaf de Drentse Rietplas. Daar staan namelijk vanaf het voorjaar van 2014 nieuwe Premium-types bij het cottage-aanbod van Parc Sandur. Wij maakte een vreugdedansje.  Mét jawel een echte sauna (als we het bijhorende plattegrondje tenminste mogen geloven).

Maar niet te vroeg juichen en dagdromen over stomende ledematen, want in de ‘specifieke kenmerken’ zwijgt men over het sauna-icoontje wat op de plattegrond echt wel is ingetekend. Maar ook in het begeleidende tekstje heeft men het er ook over dat je ongegeneerd je stress eraf kunt zweten. We wachten het maar rustig af.

Waar we wel zeker van kunnen zijn is het fraaie cottages gaan worden aan de Rietplas! Voorzien van fraaie flatscreen-TV gaat de woonkamer ver-Premium-d worden, maar daar blijft het niet bij. Het kleine beetje Landal wat de ‘riante vrijstaande vakantiehuizen met uniek uitzicht’ nog uitademen zal er worden uitgehaald. Vrij vertaald komt dat neer op een nette nieuwe zithoek, nieuw opbergmeubilair en een verse eethoek.

Kopje Koffie? Dolce Gusto?
Verder zal het een Premium worden zoals je dat van Center Parcs mag verwachten; dekbedden, tweede TV in de master-bedroom én een Dolce Gusto! Want die laatste behoort nu standaard tot de inventaris van de luxere cottages bij Center Parcs! En met het oog op de eerder aangepakte VIP’s kunnen we alvast in onze handjes wrijven. Die waren misschien niet Center Parcs in iedere tapijt-vezel, maar zijn wel verdomd fraai!

Tussen neus en lippen door geeft Center Parcs deze nieuwkomertjes ookal wat aandacht; www.centerparcs.nl/sandur Voor de kenners; het gaat om de types: SR374 en SR375!

Foto-udate | 21 januari
Hè hè, eindelijk weten we het zeker. Want het was even spannend of die nieuwe Premiums nu wel of géén sauna zouden krijgen. Inderdaad een luxe-probleem, maar het zou toch een verdomd fraaie ‘bijkomstigheid’ zijn geweest. En we kunnen jullie melden, die sauna’s hebben ze! Die zaten namelijk al ‘luxe’ te wezen in de cottages, stammend uit het Landal-tijdperk. In sommige gevallen dan. Center Parcs Nederland, waarvoor dank, gaf wat perskiekjes bij. Uiteraard genomen vanuit het fraaiste perspectief, zien we dat de cottages netjes zijn opgelapt. Het ziet er fris uit, er is een lakje verf overheen geweest en dat het misschien niet echt Center Parcs oogt, zien we voor deze keer door de vingers. Wij springen in ieder geval alvast de sauna in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.