Center Parcs Erperheide huldigt nieuwe activiteit in: Pony Vakantie

Capelle aan den IJssel 5 juni 2015 – Omdat iedere familie uniek is, heeft Center Parcs maar liefst 60 nieuwe activiteiten ontwikkeld om samen te beleven en te delen. Eén van deze nieuwe activiteiten is Pony Vakantie. Center Parcs Erperheide stelt als eerste deze activiteit voor: 10 cottages met rechtstreekse toegang tot de ponybak, de stallen en de piste!

07

Pony passie
Vanaf het terras van uw cottage, kijkt u toe hoe uw kinderen hun eigen pony verzorgen. Kinderen tot 12 jaar kunnen de hele dag de manen en staart vlechten, wandelingen maken onder begeleiding van hun ouders, deelnemen aan het pony parcours, en zo veel meer. Uiteraard kunt u daarna samen een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of in het overdekte speelparadijs BALUBA gaan ravotten. En om de dag goed af te sluiten kunt u heerlijk met het hele gezin uit eten in een van de gezellige en kindvriendelijke restaurants van de Market Dome.

Pony Vakantie altijd inclusief het Pony Pakket:

  •  Je eigen Pony gedurende de gehele vakantie,
  • Een officieel welkom en kennismaking met de pony,
  • Een Pony Paspoort, met uitleg over de pony en het programma,
  • Een (leen)rugzak met pony-verzorgingsproducten zoals een borstel en haarelastiekjes,
  • Een oefenrit op het terrein,
  • Een ritje door het park,
  • Een passend afscheidscadeautje.

Voor broer of zus bestaat steeds de mogelijkheid om een extra pony te reserveren voor €50, – per midweek/weekend en €100, – per week. Hiermee wordt de droom van elk meisje (en jongen) waar… zonder kopzorgen voor papa en mama!
| Informatie over Pony Vakantie Erperheide vindt u Hier!

| Ons item Door Kinderogen Vind u Hier

Over Center Parcs Europe – www.centerparcs.nl

Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Vandaag de dag omvat de groep 5 toeristische merken: Pierre & Vacances, met de labels premium en villages clubs, de Maeva resorts, Center Parcs, Sunparks en Adagio City Aparthotel. Het totale aantal accommodaties bestaat uit bijna 50.000 appartementen en bungalows in Europa. In 2013/2014 realiseerde de groep een omzet van 1.415 miljoen euro en verwelkomde 7,5 miljoen bezoekers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.