Met zwevend terras boven het Eemmeer; De Woonboten op De Eemhof komen d’r, maar wel later. Update | 11 Juni 2015

2 april 2014

We zaten toch even met geknepen billen. Wat we waren er even bang voor dat die beloofde Woonbootjes op het Eemmeer er niet meer aan zaten te komen. Maar toen vanmiddag de Close-up, het goed bedoelde en vooral ook goed ontvangen blaadje in de bus viel, maakte we een sprongetje van vreugde! Jawel, daar stonden ze even fier te wezen! Er stond zelfs een concept-impressie bij, van eentje op het Eemmeer. En die smaakte naar ‘meer’. 

Ze waren tijden geleden al aangekondigd en werden tussen neus en lippen door even snel aangestipt in de jaarbrochure, maar daarna was het stil. Heel stil. Verdacht stil. Er zou mogelijk helemaal geen sprake meer zijn van die ‘luxe boot-complexen die op het gezelschap’ af te stemmen waren. Maar zoals gezegd, de ‘Close-up’ gaf ons een Close-up en wel eentje die ons meer inzicht gaf in die beruchte Woonboten aangemeerd bij De Eemhof. Ze komen er en worden ‘net even anders dan op de andere parken’. Zo werd ons tenminste belooft in het magazine, dat bij ons op de deurmat plofte.

| In de oude haven komen nieuwe bootjes
Als echte jetsetter zou je er lekker kunnen bakken op het vuurdek, maar ook heldhaftige waterskiers voorbij zien komen razen. Dat niet alleen, maar ook ook surfers en andere plezierbootjes. Vanaf de zomer liggen ze daar ‘strak en gelakt’ te dobberen. Waar? De oude, inmiddels ongebruikte haven, van Marina de Eemhof wordt opgesierd met deze nieuwe bootjes! Goed voor 6(!) personen. Je leest het goed, dat maakt ze ook zo anders dan de al bestaande Woonboten op Bispinger Heide en dichterbij op De Kempervennen!

Schermafbeelding 2014-02-20 om 18.34.01

| Een lekker hang-terras boven het Eemmeer
De boel wordt ook allemaal net een stuk strakker als diegene die er nu al dobberen. Vergelijkbaar zijn ze echter ook. Ze bestaan namelijk ook hier uit twee ‘verdiepingen’, waarbij je eigenlijk op de eerst verdieping binnenkomt. Beneden, in boot-taal ook wel het ruim, ga je met een trap naar de slaap- en badkamers. Niet vreemd opkijken de eerst keer, ook hier zit je daar ‘onder waterniveau’. Gedeeltelijk althans.

Het ontwerp verder, wijkt zoals gezegd nogal af. Ze zijn allereerst bruin, gedeeltelijk van hout, hebben veel meer raampartijen en vooral ook een hellend dak, naar 1 kant. En we waren tot nu toe er nog stillig over, maar van dat ‘zwevende’ terras boven het water, gaat ons hartje wel sneller kloppen! En heb je zelf een bootje, dan heeft dat geen na’s, maar alleen maar voor’s! Want die kun je straks bij je Woonboot gewoon aanleggen!

Center Parcs zegt er zelf dit nog over:

– Zicht op het Eemmeer vanaf uw privédek.
– Inclusief VIP Services: uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst,de handdoeken liggen        klaar, gratis WiFi en u krijgt elke dag verse broodjes bezorgd.
– Mogelijkheid om uw eigen boot aan te leggen bij uw woonboot.

Update | 2 april 2014
Jammerdebammer. 
De Woonboten komen wel, maar een stukje later. Waar we jullie van de zomer al beloofde in de Woonboten te kunnen dobberen, zal dat oktober gaan worden. Maar komen doen ze!

update | 27 november 2014

woonbar

De nieuwe woonboten staan nu voor de zomer van 2015 gepland! Wij verwachten dat deze zijn te boeken vanaf augustus 2015.

Update | 11 Juni 2015

Recreatiearken bijna klaar en binnenkort in de jachthaven

Inmiddels zijn er al een aantal recreatiearken klaar en ze liggen te wachten om vervoerd te worden. Waarschijnlijk komt volgende week de eerste ark al aan in de jachthaven, afhankelijk van het weer. Hierbij een paar plaatjes van hoe het eruit komt te zien.

We blijven dit natuurlijk volgen en zodra er meer informatie is delen wij dit gelijk met jullie!

 

Een reacti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.