De Vossemeren timmert verder; dé laatste 3 nieuwe concepten bekend! Inclusief impressies van alle horeca-outlets!

We hoeven niet meer te introduceren dat ze over de grens er flink op los gaan timmeren. Daarom herhalen we alleen even dat Nonna’s, de nieuwe toko voor Italiaanse fijnproevers én Feugo’s Adventure Grill, spreekt voor zich, al bekend waren. De Market Dome van De Vossemeren wordt onherkenbaar in het nieuw gestoken én wat we zagen smaakte al naar meer. Maar met enig tromgeroffel kunnen we nu zeggen, dat meer krijgen we! Het gissen, speurwerk en opgevangen roddeltje in de wandelgangen is voorbij, want wij gaan je ALLE restaurant-formules bijbrengen.

| Verbouwingsdata

  • 9-9 tot 6-10 Market restaurant/Evergreens
  • 7-10 tot 13-10 Pancakes/Todays
  • 7-10 tot 4-11 Hammonds/Fuego
  • 4-11 tot  2-12 The Grill/Nonna‘s Pizza é Pasta
  • 11-11 tot 2-12 Grand cafe

| Nieuwe nog ontbrekende horecaformules
| Naast Nonna’s en Feugo’s ga je het volgende terugzien:
Evergreen: Buffet-restaurant
Het boerenleven is hipper dan ooit; puur, echt en ambachtelijk. Het Market Restaurant, voortaan dus ‘EverGreen’, gaat lekker mee in die steeds groener wordende trend. Niet vreemd opkijken van een originele tractor, wanneer jij rustig je bordje vol staat te scheppen. En die bordjes heb je gepakt uit de aanhanger van datzelfde boerengeschut. Het interieur ademt het boerenland. Gelukkig ruikt het hier alleen gewoon naar soep, sudderend vlees en de betere vlaai. De keukens worden nog opener; de knuistjes van de koks zijn dus echt niet meer veilig. We kunnen alles nauwlettend in de gaten houden. Het eten is dus eerlijk zoals gezegd. We treurden even dat het Pannenkoekenhuisje opgeofferd lijkt te worden voor een concept dat iets meer hip-en-happening is dan een beslag’je met poedersuiker, maar niet getreurd! Bij Evergreen kunnen we alsnog aan de pannenkoek met een onvervalst pannenkoekenfestijn. Inclusief ronddraaiende pannenkoekenmolen! Bij de prijs inbegrepen, ook fijn!

| Today’s: Eten wat de pot schaft
We kunnen er kort of lang over zijn; maar het Pannenkoekenhuisje van de Vossemeren was toch wel een beetje de Efteling onder de Pannenkoekenhuisjes van Center Parcs. ‘Ie was mooi, sfeervol en er was kosten noch moeite gespaard. Heeft iemand ooit al eens de moeite genomen om al die schattige muisjes te tellen? Na de korte (her)introductie met Pancakes, leek het erop dat die leegstaande pannenkoekenhuisjes van hun ondergang werden gered. Maar, dat leek. Dat Pancakes verdwijnt hier namelijk én maakt plaats voor een simpel en eenvoudig restaurant’je. Bij ‘Today’s’, zoals dit toch best hippe tentje gaat heten, is het eten wat de pot schaft. Zonder pardon. Je eet hier wat de kok in z’n potjes en pannetjes heeft én dat is eenvoudig, niet duur, maar vooral lekker! Wat je wel zeker weet, is dat je een 3-gangendiner krijgt voor 12,50€. Oh trouwens, je hoeft ook niet eens te reserveren, want het motto van ‘Today’s’ is gewoon ‘vol is vol’ én helaas-pindakaas!

| Grand Café en Eatery: Café-restaurant.
Centraal middenpunt van zowat iedere Market Dome is altijd het Market Café. Borrelen, hapjes, drankjes en als het even meezit ook nog dansjes! Albron vertimmerde het tot het niet zo bijster creatieve ‘Grand Café’ en kwam met wit, wit én wit, een interieur dat zo uit een Jan des Bouvrie-flyer leek gescheurd. Wij stonden best te springen want alles wat ooit toch best uitgeleefd én stoffig was, is nu helder en open. Maar het Grand Café van De Vossemeren wordt het tegenovergestelde van bovenstaande; robuust, bruin, gezellig én vooral met een koloniaal huiselijk knipoogje. Ér gaat sterk ingespeeld worden op ‘s ochtends én s’ middags, waarop de te kiezen menu’tjes en gerechtjes zullen worden afgestemd. Tot zover leuk, maar het wordt nog leuker; en dat zul je ook vinden bij de eerste keer wanneer je er aanschuift. Want wachten wordt hier leuk. In de tussentijd kun je namelijk aan de ‘wachtverzachter’, zoals wij dat zo mooi noemen. Wanneer je wacht op je Palmke, Latte en tosti kunnen jij en je gezelschap een aantal ogen gooien met familie- en gezelschapspelletjes!   

| Nonna’s en Feugo’s
Beelden zeggen nog altijd meer dan woorden. We omschrijven het altijd zo beeldend mogelijk, maar niets haalt het bij beeld. In de vorige update schetste we al een beeld van het ambachtelijke Nonna’s en het stoerdere Feugo’s, maar aan onderstaande zullen jullie meer hebben.   

Nonna’s

 Feugo’s

| Meer nieuws op bordje?
De koek is op, dat was het voor nu. Mochten we nog wat lekkers oppikken in de wandelgangen, op social media of waar dan ook, dan zijn jullie hier de eerste die het weten! Eerder hadden we het al uitgebreid over Nonna’s en Feugo’s, die update vind je hier: https://eigencenterparcs.nl/market-dome-vossemeren-gaat-italiaans-en-mid-amerikaans-twee-nieuwe-horecaformules-zijn-bekend-inclusief-ontwerp/ We hebben voor jullie gemak de nieuwe tag, ‘Refreshment horeca’ toegevoegd, zo is zoeken op horeca-nieuws nog makkelijker! Blijf dus lekker plakken voor het spectaculaire hoofdgerecht, waarbij we hopelijk nog meer bordjes Albron mogen serveren!

Een reacti

  1. Vertel, wat vinden we ervan? Zonde van het Pannenkoekenhuisje of een unieke kans om eindelijk eens wat nieuws te proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.