Vernieuwde Jungle Expedition – een leerzaam avontuur

Kan een blad van een tropische plant écht zo groot als je kamer worden? Welk dier hoort bij die bijna oranje tanden? En cool: met plantensap kun je je kleren een kleurtje geven! De Jungle Expedition is een compleet nieuwe ontdekkingstocht door de Jungle Dome in Het Heijderbos (bij Nijmegen), voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In tien leuke, gekke, kleurrijke en spannende opdrachten opent deze expeditie de ogen van kinderen en hun ouders. Zó mooi is het regenwoud, zó bijzonder.

Beschermen voor de toekomst

Die unieke junglepracht van de Amazone, Afrika en Azië moeten we samen beschermen, voor de toekomst. Daarom heeft Center Parcs de nieuwe Jungle Expedition samen met het Wereld Natuur Fonds opgezet. Wie alle geheimen van de wildernis heeft ontdekt tijdens de Jungle Expedition, verdient een diploma als Jungle Expert.

Overnachten in de jungle

De Jungle Dome is een stukje echte, overdekte jungle, geïnspireerd op de tropische schatten van het Indonesische eiland Siberut. Meer dan 40 soorten dieren lopen, kruipen, vliegen en zwemmen hier rond tussen exotische bomen en planten.
Krijgt u er geen genoeg van? Overnacht dan eens een nachtje in een Jungle Cabana. Avontuurlijk en uniek. Want zeg nu zelf: wie heeft er al eens een ontbijt-picknick beleefd tussen de flamingo’s? Dát is pas een vakantieverhaal. En dat kunt u alleen maar vertellen als u in Het Heijderbos bent geweest. Tot snel!

Bron: http://centerparcs.vakantieparken-bungalowparken.nl/

\Ontdek alles hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.