Vip cottage Center Parcs Les Ardennes

De video hierboven geeft aan hoe de cottages eruit zullen zien als alle werkzaamheden zijn afgerond!

| VIP Cottage
De Vip Cottage. En mogen we even terugkomen op de naam? Die was nog nooit zo treffend; want wij hebben nog geen enkele VIP gezien in al die jaren, die zo VIP’perig is als deze. En dat begint al in de keuken.  Want het is eigenlijk helemaal geen keuken, maar een grote woonkamer met een kookeiland. En aan dat kookeiland kunnen we niet alleen gezellig kletsen met de kok, maar gelijk onze maaltijdjes opeten op hoge barkrukken. Chique hoor! Alles zit ingebouwd; de kookplaat, oven en vaatwasser zijn mooi in de kastjes verborgen.

En van de woonkamer kunnen wij maar 1 zinnig ding zeggen; we zouden willen dat we er mochten wonen. Ook hier blijkt de natuur maar weer eens inspiratiebron nummero uno; want de muren achter de bank zijn ook hier voorzien van fraaie wandbekleding. Hier geen houtenstokken, maar simplistische, speelse en kunstige boomstronken. En als je goed kijkt, loopt het motief ook nog door in de gordijnen; een stukje fraai detail! De grijze muren overal maken de boel stijvol, de oranje tinten speels en de groene accentjes overal maken het fris. Een prima balans.

Deze oorspronkelijke 6-persoons is nu een 4-persoons. Dat kennen we inmiddels wel, waarbij er 1 kamer opgeofferd wordt om er een kleine spa van te maken. Dat is ook hier zo. Een van de slaapkamers is leeggehaald om er een sauna in te stallen en een paar relax-stoeltjes om even weer op temperatuur te komen. De badkamer is haast even stijlvol met bubbelbad uiteraard. En nog even over de slaapkamers; wij zouden er zo neerploffen. Niet dat zo slaapverwekkend zijn, maar nog mooier dan dat we zouden mogen dromen.

 

 

Investeren in het Center Parcs Ardennen – België

Renovatieproject : Center Parcs Ardennes

Een bijzondere locatie
De Belgische Ardennen vormen een bosrijk laaggebergte, een paradijs op aarde voor wandelaars en fietsers.
In het hart van Europa zijn de Ardennen verbonden door een efficiënt wegennet: Vielsalm ligt op slechts 35 km van Spa en 95 km van Luxemburg en Nederland.

Het park en zijn activiteiten
Het “Sunparks Ardennes”, dat door een schitterend landschap wordt omringd, zal in het voorjaar van 2016 Center Parcs Ardennen (Vielsalm) worden, door een grondige upgrade in de kwaliteit van de infrastructuur en de vakantiewoningen.

Center Parcs Ardennen (Vielsalm) ligt in een bijzondere natuurlijke omgeving op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum. U kunt zich gemakkelijk te voet of per fiets verplaatsen.

Als aanvulling op de Aqua Mundo en de spa, zal dit nieuwe Center Parcs het vertrouwde aanbod van in- en outdoor activiteiten bieden: adventure trails, tennisbaan, midgetgolf, ponyrijden, bowling enz…

De vakantiewoningen
Alle 350 woningen hebben een compleet uitgeruste keuken, woon- en eetkamer met open haard en een ruim terras. De woningen zijn volledig gerenoveerd en passen perfect in de omgeving.

Er zijn drie categorieën beschikbaar: Comfort, Premium en VIP. Alle woningen hebben een grote glazen schuifdeur naar het terras.

Meer informatie vind je via de website van Center Parcs vastgoed  http://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Je kunt ook direct mailen met de vastgoed adviseur van Center Parcs:

Klik hier voor Bernard Jans

Bernard.jans@grouppvcp.com

 

Of maak gebruik van onderstaand contact formulier om je vraag direct te stellen.

Via onderstaand formulier mail je direct met Bernard Jans.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon Nummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Type onderstaande code over
  captcha

  653.320

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.