Premium cottage Center Parcs Les Ardennes

| Premium cottage
De Premium Cottage. Goed voorbereid als we zijn, kunnen we zeggen dat deze in vergelijking met de uitgesproken Comfort en ultra-hippe-VIP, een beetje een grijs muisje is. Of liever gezegd een bruine. Maar dat is niet negatief, eerder positief. Waar het bij de Comfort vooral fris is, is het hier warm en natuurlijk. Met vele bruine natuurtinten zul je er hier warmpjes bij zitten. Er is ook veel hout. Kijk maar eens naar die badkamer, die kennen we trouwens ook uit Bois aux Daims, die is helemaal van hout. Nep natuurlijk, maar het wekt wel de illusie alsof je in een blokhut jezelf lekker staat in te soppen. Een fraai badkamermeubel met twee inbouw wastafels en een inloopdouche zijn hier de extra luxe in de fraaie badkamer, die bijna nog mooier is dan thuis. Het gaat met 6-man, waarvoor deze cottage bestemd is, misschien wel dringen worden, gezien dit de enige badkamer is. Maar dat wijst zich vanzelf uit.Met de vele natuurtinten zul je er hier warmpjes bij zitten.

De woonkamer is een en al zen, waar je ook kijkt zijn de kleuren prima op elkaar afgestemd. Mooie lichte en donkere kleuren wisselen elkaar af, waardoor je gelijk rustig lijkt te worden. De ‘natuurlijke stellages’ (bij gebrek aan een beter woord) achter de hoekbank zijn verrassend en geven de zithoek net even dat beetje extra. Het is opvallend hoe perfect alles lijkt te passen in deze Sunparks-huisjes die net even meer ademruimte lijken te hebben dan de originele van Center Parcs. Zo is dat ook bij de keuken. Alles wat er gezegd is over de zithoek geldt 1 op 1 ook voor de keuken; rustig en van deze tijd. De slaapkamers, boven en beneden, hebben hoera weer afsluitbare garaderobekasten, gedeeltelijk dan, maar ze zijn we weer wel. Mooie afzetwandjes ook en sfeervolle verlichting. Dat gaat lekker slapen worden.

 

Investeren in het Center Parcs Ardennen – België

Renovatieproject : Center Parcs Ardennes

Een bijzondere locatie
De Belgische Ardennen vormen een bosrijk laaggebergte, een paradijs op aarde voor wandelaars en fietsers.
In het hart van Europa zijn de Ardennen verbonden door een efficiënt wegennet: Vielsalm ligt op slechts 35 km van Spa en 95 km van Luxemburg en Nederland.

Het park en zijn activiteiten
Het “Sunparks Ardennes”, dat door een schitterend landschap wordt omringd, zal in het voorjaar van 2016 Center Parcs Ardennen (Vielsalm) worden, door een grondige upgrade in de kwaliteit van de infrastructuur en de vakantiewoningen.

Center Parcs Ardennen (Vielsalm) ligt in een bijzondere natuurlijke omgeving op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum. U kunt zich gemakkelijk te voet of per fiets verplaatsen.

Als aanvulling op de Aqua Mundo en de spa, zal dit nieuwe Center Parcs het vertrouwde aanbod van in- en outdoor activiteiten bieden: adventure trails, tennisbaan, midgetgolf, ponyrijden, bowling enz…

De vakantiewoningen
Alle 350 woningen hebben een compleet uitgeruste keuken, woon- en eetkamer met open haard en een ruim terras. De woningen zijn volledig gerenoveerd en passen perfect in de omgeving.

Er zijn drie categorieën beschikbaar: Comfort, Premium en VIP. Alle woningen hebben een grote glazen schuifdeur naar het terras.

Meer informatie vind je via de website van Center Parcs vastgoed  http://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Je kunt ook direct mailen met de vastgoed adviseur van Center Parcs:

Klik hier voor Bernard Jans

Bernard.jans@grouppvcp.com

Of maak gebruik van onderstaand contact formulier om je vraag direct te stellen.

Via onderstaand formulier mail je direct met Bernard Jans.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon Nummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Type onderstaande code over
  captcha

  653.320

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.