Comfort cottage Center Parcs Les Ardennes

Comfort cottage
Ja, dit kennen we. Dondersgoed zelfs uit Bois aux Daims. De ‘vlekken’bank, de enorme mint-groene muren en het kleine oranje wandje bij de keuken. De woonkamer lijkt niet alleen op twee druppels, de slaap- en badkamers ook. Maar vinden we allerminst erg. Want wat zijn ze mooi. We durven haast te zeggen dat we hier zijn binnengestapt in de aller-aller-aller-aller, maar dan ook allermooiste Comforts van Center Parcs. En zoals je dadelijk zelf kunt zien is alles aangepakt. En dat is even iets anders dan een eetkamerstoeltje toevoegen, die nog in het magazijn stond.

De plafonds zijn eruit geweest en compleet vervangen door nieuwe, in jawel alle ruimtes! De vrij donkere plafonds hebben plaatsgemaakt voor frisse, lichte ruimtevergrotende kleuren. En niet alleen het plafond; alles is fris en fruitig. Juist dit type dat nu als hipper-de-hip Comfort-test wordt gebruikt was eerder niet dat je zegt het allermooiste vakantiehuisje. Het was bruin en donker, maar nu… … valt onze mond open van verbazing. Wat een verschil. De keuken is ook een nieuwe, hetzelfde geldt voor de badkamer met al zijn betegeling. De op zich best eigenaardige vorm en indeling van het huisje worden te niet gedaan door de nieuwe inrichting. Prachtig om te zien. En die vogeltjes die overal terugkomen, wij fluiten alvast vrolijk!

 

 

Investeren in het Center Parcs Ardennen – België

Renovatieproject : Center Parcs Ardennes

Een bijzondere locatie
De Belgische Ardennen vormen een bosrijk laaggebergte, een paradijs op aarde voor wandelaars en fietsers.
In het hart van Europa zijn de Ardennen verbonden door een efficiënt wegennet: Vielsalm ligt op slechts 35 km van Spa en 95 km van Luxemburg en Nederland.

Het park en zijn activiteiten
Het “Sunparks Ardennes”, dat door een schitterend landschap wordt omringd, zal in het voorjaar van 2016 Center Parcs Ardennen (Vielsalm) worden, door een grondige upgrade in de kwaliteit van de infrastructuur en de vakantiewoningen.

Center Parcs Ardennen (Vielsalm) ligt in een bijzondere natuurlijke omgeving op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum. U kunt zich gemakkelijk te voet of per fiets verplaatsen.

Als aanvulling op de Aqua Mundo en de spa, zal dit nieuwe Center Parcs het vertrouwde aanbod van in- en outdoor activiteiten bieden: adventure trails, tennisbaan, midgetgolf, ponyrijden, bowling enz…

De vakantiewoningen
Alle 350 woningen hebben een compleet uitgeruste keuken, woon- en eetkamer met open haard en een ruim terras. De woningen zijn volledig gerenoveerd en passen perfect in de omgeving.

Er zijn drie categorieën beschikbaar: Comfort, Premium en VIP. Alle woningen hebben een grote glazen schuifdeur naar het terras.

Meer informatie vind je via de website van Center Parcs vastgoed  http://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Je kunt ook direct mailen met de vastgoed adviseur van Center Parcs:

Klik hier voor Bernard Jans

Bernard.jans@grouppvcp.com

Of maak gebruik van onderstaand contact formulier om je vraag direct te stellen.

Je mailt via onderstaand formulier direct met Bernard Jans.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon Nummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Type onderstaande code over
  captcha

  653.320

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.