“Villages Nature” nu bij ‘Coltof International & Partners’

Binnenkort start ‘Coltof International & Partners’ (samenwerking tussen o.a. Coltof Makelaardij en Coltof Adviesgroep) met de verkoop van Villages Nature! Een bijzonder project van Pierre & Vacances, Center Parcs en Euro Disney Parijs.

Buiten het Resort ‘Villages Nature’ bij Parijs en Euro Disney, gaan wij ook de volgende projecten voor Pierre & Vacances en Center Parcs op de markt brengen:
– Sunparks Vielsam/België
– Residence Terrazas/Spanje
– Les Terasses d’Helios/Skiproject te Frankrijk
– Center Parcs Vienne-Grand Oust/Frankrijk
– Park Bostalsee/Duitsland

 659.480

Euro Disney en Pierre et Vacances, het moederbedrijf van Center Parcs, bouwen hun Villages Nature op deze plek omdat de twee pretparken van Disney natuurlijk vakantiegangers trekken. Maar ook omdat zij voorop willen gaan lopen in ecotoerisme. Het enorme warmwaterreservoir moet daarbij helpen door het hele park van warm water te gaan voorzien. Het vakantieresort dat volgens planning in 2018 gereed moet zijn, moet geheel CO2-neutraal worden. Geen geringe opgave omdat het vlaggenschip van het park de Aqualagoon wordt, het grootste zwemparadijs van Europa. Het binnen- en buitenbad beslaan samen maar liefst 9000 m2 en zijn het hele jaar warmer dan 30 graden Celsius. De warmte van het binnenste der aarde gebruiken om water te verwarmen, is niet nieuw. De Romeinen benutten deze methode al om hun badhuizen op temperatuur te krijgen.

Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de presentatieprogramma’s.

KLIK HIER om in te schrijven: http://www.coltofadviesgroep.com/p/1/50/nieuwsbrief

Bron: www.bijzonderhuis.com/

653.320

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.