Van jongs af samen unieke momenten delen bij Center Parcs

Capelle aan den IJssel, 1 april 2015 – Steeds vaker verlangt men ernaar om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en meer tijd met elkaar door te brengen. Voor het eerst met uw baby op vakantie, graag dichtbij maar toch even lekker ertussen uit? Bij Center Parcs is aan alles gedacht: speciale services voor de allerkleinsten en talrijke activiteiten voor baby’s én voor grote broer of zus. Zo blijft er meer tijd over om ontspannen te genieten en voor onvergetelijke herinneringen met de hele familie!

Activiteiten voor families met baby’s*

Center Parcs is dé specialist op het gebied van babyvakanties en biedt talrijke activiteiten om samen met je baby van te genieten.

Baby_Massage2
*Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F)

 

Kom voor openingstijd naar het Baby Vroege-Vogel-Zwemmen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo waar u in alle rust kunt zwemmen of beleef een unieke ervaring met een Baby Massage of in deBaby Gym. Activiteit Baby Voetafdrukjes maakt het mogelijk om het voetafdrukje van uw baby te vereeuwigen in gips. Een onvergetelijke herinnering aan de eerste vakantie samen met het gezin!

Center Parcs biedt diverse services zodat u echt kunt genieten van uw tijd samen. Van babymeubels, Baby Welkomstpakket en het Baby Servicepakket in uw cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants.

Baby Servicepakket: Met verschoningskussen, babypark, wipstoel, babybad, nachtlampje, buggy, educatief speelgoed en een loopfietsje.
Baby Welkomstpakket: Gratis baby welkomstpakket met een selectie van presentjes voor zowel baby’s als ouders.

Activiteiten voor families met peuters

Ontspan en geniet van je peuters lach in kinderparadijs Center Parcs.

Workshop: PlayMaïs

PlayMais_workshop2
Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F)

Creëer wat je maar wilt met PlayMaïs: van kasteel tot prinses.PlayMaïs is een volledig natuurlijk en veilig product om zelf de mooiste creaties mee te maken en draagt bij tot de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen. Een aanrader voor de kleintjes!

NIEUW Center Parcs Academy

Leren en jezelf ontwikkelen in combinatie met plezier staan bij Center Parcs hoog in het vaandel. Speciaal hiervoor is de Center

Parcs Academy in het leven geroepen. Deze biedt jong en oud de kans om op vakantie een nieuwe hobby te leren. Fietsen, zwemmen, zingen, voetballen, het kan allemaal.

Academy: Fietsen

Acadamy fiets2
Beschikbaar in: Erperheide (B), De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Park Nordseeküste (D), Park Eifel (D), Les Trois Forêts (F)

 

Kinderen van 2 tot 4 jaar ervaren onder begeleiding de allereerste meters op de fiets op onze autovrije parken: volledig veilig!

Academy: Zwemmen

Leer de basisprincipes van zwemmen en zwemveiligheid in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo in combinatie met spelletjes.

Beschikbaar in: De Vossemeren (B), Het Heijderbos (NL), Port Zélande (NL), Park Hochsauerland (D), Park Bostalsee (D), Les Bois-Francs (F), Les Hauts de Bruyères (F).

Academy: Voetballen

Indoor- en outdoor voetbalclinics onder begeleiding van sportinstructeurs om de basisprincipes van het voetballen te leren.

Beschikbaar in: De Vossemeren (B), Het Heijderbos (NL), Port Zélande (NL), Park Hochsauerland (D), Park Bostalsee (D), Les Bois-Francs (F), Les Hauts de Bruyères (F).

Academy: Circus

Circusschool met een selectie van activiteiten gevolgd door een circusshow mét publiek.

circus2
Beschikbaar in: De Vossemeren (B), Het Heijderbos (NL), Port Zélande (NL), Park Hochsauerland (D), Park Bostalsee (D), Bispinger Heide (D), Les Bois-Francs (F), Les Hauts de Bruyères (F).

 

Academy: Zingen

Op zoek naar de volgende popster! Kinderen tonen hun zangkunsten op het podium en zingen in een groep samen met anderen.

Beschikbaar in: De Vossemeren (B), Het Heijderbos (NL), Port Zélande (NL)

Wil je meer weten over de Center Parcs Academy? Klik dan hier voor nog meer Activiteiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.