Start verkoop Cottages Port Zélande | Eerste dag een groot succes

Vandaag was het eindelijk zo ver, de aftrap werd gegeven voor de verkoop van de cottages van Port Zélande! Het eerste verkoop project van Nederland. Alle 554 cottages gaan in de verkoop, dus dat betekend dat alle cottages een metamorfose gaan krijgen. Jullie hebben al een kijkje binnen kunnen nemen, door onze fotoreportage maar ook onze filmpjes.

Vanaf 10 uur vanochtend startte de verkoop op Center Parcs Port Zélande. Vanaf het eerste uur liep het storm.Er was genoeg animo uit verschillende landen o.a België en Duitsland. Maar natuurlijk waren er ook genoeg geïnteresseerde uit ons eigen kikkerlandje. Er waren genoeg verkoop adviseurs beschikbaar om iedereen te woord te staan en een goede duidelijk uitleg te geven. Alle “mogelijke kopers” kregen onder het genot van een bakje koffie of thee de hele uitleg hoe het kopen van een cottage in elkaar steekt. Ook kregen ze een mooie brochure, park plattegrond en werden ze via een golf car naar de gewenste cottage gebracht. In alle 3 de types stond vriendelijk personeel te wachten en werd iedereen met open armen ontvangen.

vipp
4 Persoons Vip cannes D

Kon je er vandaag niet bij wezen? Wees dan niet getreurd morgen ( Zondag 29 Maart) kan je nog de hele dag terecht vanaf 10 uur tot aan 17 uur staat het hele team weer beschikbaar voor iedereen die interesse heeft in een cottage op Center Parcs Port Zélande.

Meer informatie over de verkoop van deze cottage’s? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van de vastgoed adviseurs van Center Parcs.

Bernard Jans
Klik hier voor Bernard Jans
Bernard.jans@groupepvcp.com

Michiel Druiventak
Klik hier voor Michiel Druiventak
Michiel.druiventak@groupepvcp.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.