Uitgelicht #DeVossemeren | Evergreenz is letterlijk en figuurlijk om te smullen! | Enorme foto-update!

Schermafbeelding 2013-10-02 om 20.50.13‘Maar je moet het echt even in het echt komen bekijken’, nou aangezien wij graag reageren op van deze open uitnodigingen , waren wij er vandaag op De Vossemeren, als de kippen bij. Uiteraard bijgestaan door onze camera hebben we voor het gemak alles maar even vastgelegd. En we kunnen er lang of kort over zijn, maar het is om te smullen geworden! Pas vanaf maandag, 8 oktober, gaan hier de eerste gasten hun bordjes volscheppen, maar vandaag kregen we al een fijne sneak-preview! Catchy eye-catcher zijn de viertal led-schermen achter de buffetten. Je moet er namelijk niet schrikken als je binnen twee tellen oog in oog staat met een koe, wanneer je je gebakken worstje aan je vork prikt. Maar en komen ook schapen en andere ‘Ik-Hou-van-Holland’-landschapjes voorbij! Hieronder dus zoals beloofd wat kiekjes, omdat jullie anders nooit zouden geloven dat het zo gaaf geworden was!

| Meer horeca-refreshments?
Afgelopen week zette we alles wat jij moest weten en zien online in ons ‘Grote Horeca-refreshment-overzicht’! Van logo’s tot artist impression, van menukaarten tot de eerste sneak-previews. Loopt het water al in je mond? Hier het linkje: https://eigencenterparcs.nl/12910/

De foto’s zijn geschoten in groot formaat en ook zo geupload. Dat om het zo mooi mogelijk te kunnen laten zien! Het kan even duren voor de foto’s geladen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.